Отзоваване на мисия
-
- Оръженосец
Отзоваване на мисия
Защо не ми дава да си отзовавам мисиите на търговците? Пращам ресурс от 1 град на друг и не ми дава да си отзова мисията ?
- ramidora
- Магистър
Re: Отзоваване на мисия
Мисията "Пренасяне на ресурси" не може да бъде отзована.
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Оръженосец
Мерси за отговора а покупките могат ли да се отзовават извинявам се ако има такава тема но неможах да си я намеря а и в скромната ни енциклопедия също не видях
-
- Магистър
Не, не могат.
-
- Оръженосец
А гледам че е в пазара има едно Х на стоката която продавам. Ако вече някой е тръгнал да я купува и е пътувал 30 мин но все още не я е платил какво става като дам Х на стоката вътре в пазара прецаквам човека ли?
-
- Оръженосец
Няма как да го прецакаш,щом някой се е закачил няма как да не продадеш ресурсаsharga написа:А гледам че е в пазара има едно Х на стоката която продавам. Ако вече някой е тръгнал да я купува и е пътувал 30 мин но все още не я е платил какво става като дам Х на стоката вътре в пазара прецаквам човека ли?

-
- Магистър
Вкарваш всичкия си ресурс на пазара, някой се закачва да го купи. През това време те ограбват и ресурса ти на пазара спада на половина. Тогава тоз, който се е закачил от къде ще вземе несъществуващия ресурсMercurial написа: Няма как да го прецакаш,щом някой се е закачил няма как да не продадеш ресурса

Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

-
- Оръженосец
Когато ресурса е обявен за продажба, той вече не е в склада и няма как да бъде ограбен Лазоlazo написа:Вкарваш всичкия си ресурс на пазара, някой се закачва да го купи. През това време те ограбват и ресурса ти на пазара спада на половина. Тогава тоз, който се е закачил от къде ще вземе несъществуващия ресурсMercurial написа: Няма как да го прецакаш,щом някой се е закачил няма как да не продадеш ресурсаТова е задачка да помислиш малко дали отговора ти е верен

-
- Магистър
Ресурсите на пазара, както и ресурсите в складовете, могат да Ви бъдат откраднати при нападение.Mercurial написа: Когато ресурса е обявен за продажба, той вече не е в склада и няма как да бъде ограбен Лазо

Щом казваш

-
- Оръженосец
Това съм го пропуснала,взимам си бележкаlazo написа:
Ресурсите на пазара, както и ресурсите в складовете, могат да Ви бъдат откраднати при нападение.![]()
Щом казваш

-
- Магистър
Относно темата, смятам че няма проблем да ги откажеш от пазара, тогава човека няма да вземе нищо. Но никога не съм го пробвал, трябва да си го тестваш.

-
- Оръженосец
Това съм го пробвала и не става