Относно акаунта

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
vili4
Оръженосец

Re: Относно акаунта

#1 Мнение от vili4 »

Добър вечер!
Имам една приятелка, която не може да си влезе в имението. Постоянно и показва, че такъв акаунт няма. Тя моли ако може на е-поща да и пратите линк, че без да иска го е изтрила
ника и е rapuncel1
Аз пробвах и влязох без проблем :?
de4koo
Оръженосец

#2 Мнение от de4koo »

izvinqvam se za latinicata no imam malak problem
ispylnih kuesta za 2 ukrepleniq i trqbvashe da si polu4a nagradata no kogato napravih 2-roto ukreplenie kuesta mi is4ezna i nqma kak da si vzema nagradata ? kakyv e problema ?
Trayan
Маршал

#3 Мнение от Trayan »

vili4 написа:Добър вечер!
Имам една приятелка, която не може да си влезе в имението. Постоянно и показва, че такъв акаунт няма. Тя моли ако може на е-поща да и пратите линк, че без да иска го е изтрила
ника и е rapuncel1
Аз пробвах и влязох без проблем :?
Нека Вашата приятелка първо се опита да изчисти кеш и бисквитките, да обнови браузъра и да влезе през друг браузър.
Ако проблемът е в това, че е забравила паролата си, трябва да натисне въпросителната до сектора за въвеждане на парола и да въведе своя имейл или логин. Системата ще създаде нова парола и ще й изпрати по е-поща.
Trayan
Маршал

#4 Мнение от Trayan »

de4koo написа:izvinqvam se za latinicata no imam malak problem
ispylnih kuesta za 2 ukrepleniq i trqbvashe da si polu4a nagradata no kogato napravih 2-roto ukreplenie kuesta mi is4ezna i nqma kak da si vzema nagradata ? kakyv e problema ?
Извинете, но според наши данни, сте изпълнил куеста и сте взел наградата по него на 16 октомври, 23:18.

Проверете, моля, възможно, получихте наградата, но с получените ресурси нещо се случи.
Къде могат да изчезнат ресурси без да участвате в това непосредствено:
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Find_res
Аватар
dandany68
Новобранец

#5 Мнение от dandany68 »

Здравейте!
Може би ще ви прозвучи глупаво, обаче след цялото четене из форума вероятно тук трябва да задам въпроса си по някаква причина неизвестна за мен не мога да си влезна в профила. Моля да ми помогнете, стигам само до първоначалното зареждане и до там край повече нищо. Изчистих кеша и бисквитките, направих какво ли още не обаче нищо, дори си помислих че ми е слаб нета, ама не е от това друго всичко ми отваря на секундата. Помогнете моля!
Trayan
Маршал

#6 Мнение от Trayan »

Възможно, въвеждате неправилно потребителско име или парола.
Намерете в пощата си писмото за регистрация в My Lands. В него трябва да има Вашите никнейм и парола за играта.
Ако въвеждате вярно потребителско име, но забравихте паролата си - натиснете въпросителната до сектора за въвеждане на паролата.
На Вашия e-mail ще бъде изпратена нова парола, създадена от системата автоматично.
Аватар
dandany68
Новобранец

#7 Мнение от dandany68 »

Ами не е от въвеждането , но в момента проблема е решен , не знам как, но сега всичко се отваря, благодаря за отделеното време.
ddt2012
Новобранец

#8 Мнение от ddt2012 »

Здравейте! Днес по-рано исках да влезна в акаунта си от лаптопа , а не от настолния които се ползваше от друг в момента и след изписване на парола и име и натискайки - влез ми изписа че има мултиплициране а такова няма само където съм опитал да вляза от друго PC! Памощ!
Dezertiora
Новобранец

#9 Мнение от Dezertiora »

Здравейте,
от моето IP ползваме интернет 4 човека. Проблем ли е ако и друг човек започне да играе играта? В смисъл да не ме блокират за мултиакаунтинг? Има ли някакви ограничения, които да ни се наложат за спазване, за да можем да си играем играта от 1 IP?
Поздрави
de4koo
Оръженосец

#10 Мнение от de4koo »

здравейте тази вечер стана нещо и играта ме исхвърли няколкократно се опитвам да вляза но направо ми зарежда като нов играч и не ми дава да си вляза в моя акаунт. Ако може да ми обясните какъв е проблема и защо е така.

Оправих го но определено има някакъв проблем с влизането
Trayan
Маршал

#11 Мнение от Trayan »

ddt2012 написа:Здравейте! Днес по-рано исках да влезна в акаунта си от лаптопа , а не от настолния които се ползваше от друг в момента и след изписване на парола и име и натискайки - влез ми изписа че има мултиплициране а такова няма само където съм опитал да вляза от друго PC! Памощ!
Получихте съобщението за това на външната поща.
Trayan
Маршал

#12 Мнение от Trayan »

Dezertiora написа:Здравейте,
от моето IP ползваме интернет 4 човека. Проблем ли е ако и друг човек започне да играе играта? В смисъл да не ме блокират за мултиакаунтинг? Има ли някакви ограничения, които да ни се наложат за спазване, за да можем да си играем играта от 1 IP?
Поздрави
Съвпадане на IP не е проблем.
Стига да не играете от един компютър. Или ако играете, да предупредите администрацията и да не взаимодействате.
Trayan
Маршал

#13 Мнение от Trayan »

de4koo написа:здравейте тази вечер стана нещо и играта ме исхвърли няколкократно се опитвам да вляза но направо ми зарежда като нов играч и не ми дава да си вляза в моя акаунт. Ако може да ми обясните какъв е проблема и защо е така.

Оправих го но определено има някакъв проблем с влизането
В подобни случаи опитайте следните действия:
-обновете браузър и Flash-player;
-влезте през друг браузър;
-изчистете кеш и бисквитките: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Cookies;
-проверете, дали можете да влезете от друг компютър, разположен не във Вашата мрежа;
-ако сте влезли в прозореца на избор на сървъра, избирате сървър и не можете да влезете, извършете действията, описани по този линк: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=What1;
-отключете анимацията (бутон Настройки в десния горен ъгъл на играта);
-увеличете обема на локалното хранилище: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Locale_store.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”