Къде е далаверата?
-
- Оръженосец
Къде е далаверата?
Станах волю не волю капитан и сега не мога да си обирам касичките... Обаче касичките могат да обират мен... Защо не е двупосочна забраната?
-
- Капитан
Re: Къде е далаверата?
при Чудовищата не важи Кодекса на Честта;OhLaLa написа:Станах волю не волю капитан и сега не мога да си обирам касичките... Обаче касичките могат да обират мен... Защо не е двупосочна забраната?

ако искаш пак да си оръженосец-пожертвай малко от войската и званието ще ти се понижи

-
- Магистър
Ами остави си малко армия да ги посрещне тези касички, щом толкова напират да те обиратOhLaLa написа:Станах волю не волю капитан и сега не мога да си обирам касичките... Обаче касичките могат да обират мен... Защо не е двупосочна забраната?

-
- Магистър
Това и аз много съм се ядосвал...OhLaLa написа:Станах волю не волю капитан и сега не мога да си обирам касичките... Обаче касичките могат да обират мен... Защо не е двупосочна забраната?
От гледна точка на СИЛАТА е нормално да има някакво ограничение,и 3зв да не могат да нападат 2...
Обаче...ако този на 2зв реши да се прави на мъж,добре ще е да речем 48ч след атаката да може този на 3зв да може да си върне на другия
Мисля,че администрацията трябва да помисли по този въпрос сериозно
- Leo7o
- Оръженосец
Ами за съм съвсем зелен в играта, но няма ли да е хубаво порязване, ако когато пристигне въпросния 2 звезден досадник да те граби и намери една армия тъкмо завърнала се във владенията си и не настъпи едно красиво клане на воиските на атакуващия ?
- nodray
- Магистър
Ами това е единствения начин да се оттърве от него ...Leo7o написа:Ами за съм съвсем зелен в играта, но няма ли да е хубаво порязване, ако когато пристигне въпросния 2 звезден досадник да те граби и намери една армия тъкмо завърнала се във владенията си и не настъпи едно красиво клане на воиските на атакуващия ?
أنا أحب موني
نوضري
نوضري