Къде е далаверата?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
OhLaLa
Оръженосец

Къде е далаверата?

#1 Мнение от OhLaLa »

Станах волю не волю капитан и сега не мога да си обирам касичките... Обаче касичките могат да обират мен... Защо не е двупосочна забраната?
kosssner
Капитан

Re: Къде е далаверата?

#2 Мнение от kosssner »

OhLaLa написа:Станах волю не волю капитан и сега не мога да си обирам касичките... Обаче касичките могат да обират мен... Защо не е двупосочна забраната?
при Чудовищата не важи Кодекса на Честта; :D

ако искаш пак да си оръженосец-пожертвай малко от войската и званието ще ти се понижи ;)
Illidan
Магистър

#3 Мнение от Illidan »

OhLaLa написа:Станах волю не волю капитан и сега не мога да си обирам касичките... Обаче касичките могат да обират мен... Защо не е двупосочна забраната?
Ами остави си малко армия да ги посрещне тези касички, щом толкова напират да те обират :)
didko1970
Магистър

#4 Мнение от didko1970 »

Това и аз много съм се ядосвал...
От гледна точка на СИЛАТА е нормално да има някакво ограничение,и 3зв да не могат да нападат 2...
Обаче...ако този на 2зв реши да се прави на мъж,добре ще е да речем 48ч след атаката да може този на 3зв да може да си върне на другия
Мисля,че администрацията трябва да помисли по този въпрос сериозно
Аватар
Leo7o
Оръженосец

#5 Мнение от Leo7o »

Ами за съм съвсем зелен в играта, но няма ли да е хубаво порязване, ако когато пристигне въпросния 2 звезден досадник да те граби и намери една армия тъкмо завърнала се във владенията си и не настъпи едно красиво клане на воиските на атакуващия ?
Аватар
nodray
Магистър

#6 Мнение от nodray »

Leo7o написа:Ами за съм съвсем зелен в играта, но няма ли да е хубаво порязване, ако когато пристигне въпросния 2 звезден досадник да те граби и намери една армия тъкмо завърнала се във владенията си и не настъпи едно красиво клане на воиските на атакуващия ?
Ами това е единствения начин да се оттърве от него ...
أنا أحب موني

نوضري
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”