Направете нещо!

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
nikec2013
Оръженосец

Направете нещо!

#1 Мнение от nikec2013 »

Какво се очаква да направим и как се издържа армия като си заобграден от руини които са на първо, второ и трето ниво.
Шестиците не ги виждам понеже съм на 4 звезди и копачите умират следователно.... ниските руини се трупат и си стоят там без да има кой да ги бие с дни.. след като не можем да виждаме големите руини направете така да не можем да виждаме и малките.... толкова е просто, явно обаче нямате изгода от това а по този начин ще откажете хората от играта!
Прикачени файлове
2.JPG
1.jpg
nikec2013
Оръженосец

Re: Направете нещо!

#2 Мнение от nikec2013 »

и не ми минавайте с отговора.... "търси през поле от твоя град" много добре знаете че ако намериш и нападнеш някой те чака и ти тегли сатъра с ония много милионните армии!
Аватар
Denity1
Магистър

#3 Мнение от Denity1 »

Хайде админи, направете нещо !
Оправете си системата да пуска малки руини, където има малкчи играчи и обратното.. не казвам при силните да няма нито една малка де, но това е недупостимо. Ние с големите армии как ще ги издържаме ?
Аватар
Begins
Новобранец

#4 Мнение от Begins »

Denity1 написа:Хайде админи, направете нещо !
Оправете си системата да пуска малки руини, където има малкчи играчи и обратното.. не казвам при силните да няма нито една малка де, но това е недупостимо. Ние с големите армии как ще ги издържаме ?
И с перли да ги пускат. Вече съм почти 4 звезди, заклевам се, проучвателите ми до вчера не са намирали руина с повече от 9 перли. В 98 процента от случаите дори 99, бия руини с по 1 перла. А всичко струва перли- науки,кули,жилища,складове,укрепления и т.н. За цените на артефактите даже няма да говорим. Нали е безплатна игра все пак, мениджмънта с какъв акъл очаква, всеки играч да си плаща, за да играе. Ами да го сменят мениджмънта и да идва по кадърен, да стане както преди. Безбройно много незнаещи, но нито един недоволен играч :) Аз лично нямам никакъв проблем да предам всичките си знания на евентуалните си ученици. Нека управлението на играта да не забравя, че колелото трябва винаги да се върти. Не бива с лоши решения да се гонят и малкото останали сериозни играчи. На тях и без това им е достатъчно трудно, с огромните издръжки за армия.
nikec2013
Оръженосец

#5 Мнение от nikec2013 »

положението стана по зле, вече не са по 5 а по 6 руини на ниско ниво които не мога да бия.... чудя се само да продължавам ли или да хвърлям всичко!
Аватар
Begins
Новобранец

#6 Мнение от Begins »

nikec2013 написа:положението стана по зле, вече не са по 5 а по 6 руини на ниско ниво които не мога да бия.... чудя се само да продължавам ли или да хвърлям всичко!
Разбирам те, изпадал съм в абсолютно същото положение седмици наред. Губи ти се интереса,нямаш никакво желание за игра, нали? Поне си със клан, надявам се, ще се справиш :) Руините някой трябва да ги изчисти, ако няма кой, трябва да се чакат от 10 до 15 дена да изчезнат. Това е положението, за жалост. ;)
HenryLeeLucas
Капитан

#7 Мнение от HenryLeeLucas »

Хм, според мен трябва да се промени нещо в изникването на руини и то по такъв начин, че самата система да отчита какви руини биват под атаки предимно в даден район и според това да се съгласува какъв брой и от кои нива руини да се появяват.
В друг сървър от седмици ходя на 3-4 кралства разстояние да паса руини, тъй като моето и околните нему са със седем руини ниско ниво. А от повече от месец нито аз съм атакувал такива, нито имам съседи, които да ги атакуват и да са атакували през това време. Но вместо тези малки руини да бъдат заместени от такива по-голямо ниво след като изчезват, те биват замествани от нови малки руини.
В това е цялата грешка, според мен. Не е проблемът, че има малки руини, нека си ги има постоянно, но трябва така да се направят нещата, че броят руини от дадено ниво да се определя от потреблението. В момента това не се случва и навярно във всеки един сървър играчите имат проблем с руините, така че би било наистина добре да се измисли някакъв начин той да бъде решен.
Аватар
Denity1
Магистър

#8 Мнение от Denity1 »

Абсолютно съм сигурен, че малко повече от половината играчи го имат тоя проблем.
А, забелязвате ли че админите дори не пишат по тая тема, а дали изобщо са я видели ?
keks
Site Admin

#9 Мнение от keks »

nikec2013 написа:Какво се очаква да направим и как се издържа армия като си заобграден от руини които са на първо, второ и трето ниво.
Шестиците не ги виждам понеже съм на 4 звезди и копачите умират следователно.... ниските руини се трупат и си стоят там без да има кой да ги бие с дни.. след като не можем да виждаме големите руини направете така да не можем да виждаме и малките.... толкова е просто, явно обаче нямате изгода от това а по този начин ще откажете хората от играта!
Продължителността на живот на Руините от 1-3 ниво е от 10 до 15 дни, руините от останалите нива имат продължителността на живот от 10 до 30 дни. Руината също се разрушава след успешна атака срещу нея. И на картата почти веднага се появява нова.

И още: предложения за подобряването на играта пишете в темата на форума "Предложения и идеи".
nikec2013
Оръженосец

#10 Мнение от nikec2013 »

а през тези 10-15 дни какво се очаква да консумира армията ми господин Кекс, а строежите ?
Ако ще давате такива отговори по-добре не пишете полза няма... ние знаем така или иначе какви са ви правилата!
nikec2013
Оръженосец

#11 Мнение от nikec2013 »

Колко са? Ако ще я карате така я спирайте тая игра нема смисъл.... пак че съм в клан и ми се помага а тия които не са? А като стана на 5 къде ще търся петици, къде да ходя и колко на далеко че някой да не ме утрепе на връщане?
Недей да ми пишеш колко живот имали а измислете нещо креативно!
Прикачени файлове
7.JPG
HenryLeeLucas
Капитан

#12 Мнение от HenryLeeLucas »

Към keks:
Мисля че всички сме наясно къде са темите за предложения. За промяна на това положение са се изписали много теми, не само в този сървър. То вече няма какво толкова да пишем и долу-горе всяко предложение, което ще оправи нещата, приема позитивни отзиви. Какво има още да предлагаме?
Налага се разработчиците да си помислят малко върху тази тема и да въведат още промени. Да, това, че намалихте живота на руините, е много хубаво! И си мислех, че ще оправи нещата, но се опря до въпроса, че играта изобщо не отчита дейността на играчите ми си разпраща брой руини от дадено ниво на случаен принцип. Поне така излиза.
Проблемът е стар, не мисля че има полза от още теми в предложенията. Всичко бива подкрепяно, стига да дава изглед да се оправи положението, така че нека просто тези, които работят по играта, да вземат да направят нещо!
keks
Site Admin

#13 Мнение от keks »

HenryLeeLucas написа:Към keks:
Мисля че всички сме наясно къде са темите за предложения. За промяна на това положение са се изписали много теми, не само в този сървър. То вече няма какво толкова да пишем и долу-горе всяко предложение, което ще оправи нещата, приема позитивни отзиви. Какво има още да предлагаме?
Налага се разработчиците да си помислят малко върху тази тема и да въведат още промени. Да, това, че намалихте живота на руините, е много хубаво! И си мислех, че ще оправи нещата, но се опря до въпроса, че играта изобщо не отчита дейността на играчите ми си разпраща брой руини от дадено ниво на случаен принцип. Поне така излиза.
Проблемът е стар, не мисля че има полза от още теми в предложенията. Всичко бива подкрепяно, стига да дава изглед да се оправи положението, така че нека просто тези, които работят по играта, да вземат да направят нещо!

Аз ги чета и пренасочвам към създателите на играта. Дори най-интересните и най-полезните от тях не могат да бъдат реализирани моментално - трябва известно време за филтриране, обсъждане, разработка, тестиране и т.н. Пък и няма гаранция, че всички предложения ще бъдат реализирани.
boselius
Оръженосец

#14 Мнение от boselius »

преди време предложих увеличаване на процентното съотношение в полза на руините пето и шесто ниво,но засега никакъв отговор,струва ми се,че играта зацикля в резултат на безкрайното умуване на администрацията
keks
Site Admin

#15 Мнение от keks »

boselius написа:преди време предложих увеличаване на процентното съотношение в полза на руините пето и шесто ниво,но засега никакъв отговор,струва ми се,че играта зацикля в резултат на безкрайното умуване на администрацията
Пък ви повтарям, няма 100% гаранция, че всички предложения ще бъдат реализирани.
Аватар
Denity1
Магистър

#16 Мнение от Denity1 »

keks написа:
boselius написа:преди време предложих увеличаване на процентното съотношение в полза на руините пето и шесто ниво,но засега никакъв отговор,струва ми се,че играта зацикля в резултат на безкрайното умуване на администрацията
Пък ви повтарям, няма 100% гаранция, че всички предложения ще бъдат реализирани.

То ако има поне 1% шанс, ще е добре.... :lol: :lol:
boselius
Оръженосец

#17 Мнение от boselius »

"Който иска да направи нещо търси начини и средства,който не иска търси оправдания"
Аватар
Denity1
Магистър

#18 Мнение от Denity1 »

boselius написа:"Който иска да направи нещо търси начини и средства,който не иска търси оправдания"

Много точно казано ! :)
nikec2013
Оръженосец

#19 Мнение от nikec2013 »

някой от админите да ми изкара колко перли съм вкарал в играта за да не го правя аз, след това също някой от админите да ми изкара колко перли съм прибрал от руини и да ми каже че играта е честна.... отново я закъсах със полета от по 7 руини на нива 1, 2 и 3! Престанете да се ебавате!
Искам да вкарвам в играта за да се развивам но вие просто отказвате човек, отдавна съм блокиран да не мога да дърпам пари но пак вкарвам и играя защото ми харесва играта... със вашата мания обаче само да лапате няма да я докарате до никъде!
nikec2013
Оръженосец

#20 Мнение от nikec2013 »

Какво да играя питам?
Прикачени файлове
9.JPG
8.JPG
7.JPG
6.JPG
5.JPG
4.JPG
3.JPG
2.JPG
1.JPG
pompei86
Новобранец

#21 Мнение от pompei86 »

Найстина руините намаляха доста ства въпрос за 5 и 6 ниво,при условие ,че около дадена територия има играчи повечето които са 5 звезди е пълно с дребни руини,това е причината която ме накара да се преместя(с което съм в застой доста време спрямо развитието) но и на новото място е същото пълно е с дребни руини които няма кои да бие и си стоят там със седмици,а имам армия за хранене,време е вече да има промени във съотношението на руините.
boselius
Оръженосец

#22 Мнение от boselius »

изменението на броят руини в полза на руините пето и шесто ниво беше предложено отдавна,засега няма ракция,наистина беше намалено времето на живот на малките руини,но то все още е дълго
Аватар
KatIna13
Оръженосец

#23 Мнение от KatIna13 »

Може да ви стане забавно, но и аз ще се присъединя към недоволните, нищо, че имам само 3 звезди.
Подозирам програмистите в заговор :lol: Никой не намира това, което търси.
Скоро ще изпълня куестите за намиране на руини от 1,2 и 4 ниво. А тройките, които ми трябват никакви ги няма... Моята армия е малка и лесно се изхранва, но трябва много да строя, за да стана скоро 5-ца за зануляване :lol:
Iced Earth "DRACULA"
Burton
Магистър

#24 Мнение от Burton »

Интересено...
Тук пишат играчи с различни звания, ще е хубаво ако сте наблизо и си светкате един на друг пречкащите ви се руини :)
Аватар
KatIna13
Оръженосец

#25 Мнение от KatIna13 »

Burton написа:Интересено...
Тук пишат играчи с различни звания, ще е хубаво ако сте наблизо и си светкате един на друг пречкащите ви се руини :)
Ако не си светкахме, досега да сме останали без армия :lol: Ще споделя и още един факт. Тази нощ станах 4* и познайте какво са намерили моите трудолюбиви проучватели само за няколко часа - 4 петици и 5 тройки. Четворките хванаха гората, а тройките се върнаха :lol:
Iced Earth "DRACULA"
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”