Направете нещо!
-
- Оръженосец
Направете нещо!
Какво се очаква да направим и как се издържа армия като си заобграден от руини които са на първо, второ и трето ниво.
Шестиците не ги виждам понеже съм на 4 звезди и копачите умират следователно.... ниските руини се трупат и си стоят там без да има кой да ги бие с дни.. след като не можем да виждаме големите руини направете така да не можем да виждаме и малките.... толкова е просто, явно обаче нямате изгода от това а по този начин ще откажете хората от играта!
Шестиците не ги виждам понеже съм на 4 звезди и копачите умират следователно.... ниските руини се трупат и си стоят там без да има кой да ги бие с дни.. след като не можем да виждаме големите руини направете така да не можем да виждаме и малките.... толкова е просто, явно обаче нямате изгода от това а по този начин ще откажете хората от играта!
-
- Оръженосец
Re: Направете нещо!
и не ми минавайте с отговора.... "търси през поле от твоя град" много добре знаете че ако намериш и нападнеш някой те чака и ти тегли сатъра с ония много милионните армии!
- Denity1
- Магистър
Хайде админи, направете нещо !
Оправете си системата да пуска малки руини, където има малкчи играчи и обратното.. не казвам при силните да няма нито една малка де, но това е недупостимо. Ние с големите армии как ще ги издържаме ?
Оправете си системата да пуска малки руини, където има малкчи играчи и обратното.. не казвам при силните да няма нито една малка де, но това е недупостимо. Ние с големите армии как ще ги издържаме ?
- Begins
- Новобранец
И с перли да ги пускат. Вече съм почти 4 звезди, заклевам се, проучвателите ми до вчера не са намирали руина с повече от 9 перли. В 98 процента от случаите дори 99, бия руини с по 1 перла. А всичко струва перли- науки,кули,жилища,складове,укрепления и т.н. За цените на артефактите даже няма да говорим. Нали е безплатна игра все пак, мениджмънта с какъв акъл очаква, всеки играч да си плаща, за да играе. Ами да го сменят мениджмънта и да идва по кадърен, да стане както преди. Безбройно много незнаещи, но нито един недоволен играчDenity1 написа:Хайде админи, направете нещо !

-
- Оръженосец
положението стана по зле, вече не са по 5 а по 6 руини на ниско ниво които не мога да бия.... чудя се само да продължавам ли или да хвърлям всичко!
- Begins
- Новобранец
Разбирам те, изпадал съм в абсолютно същото положение седмици наред. Губи ти се интереса,нямаш никакво желание за игра, нали? Поне си със клан, надявам се, ще се справишnikec2013 написа:положението стана по зле, вече не са по 5 а по 6 руини на ниско ниво които не мога да бия.... чудя се само да продължавам ли или да хвърлям всичко!

-
- Капитан
Хм, според мен трябва да се промени нещо в изникването на руини и то по такъв начин, че самата система да отчита какви руини биват под атаки предимно в даден район и според това да се съгласува какъв брой и от кои нива руини да се появяват.
В друг сървър от седмици ходя на 3-4 кралства разстояние да паса руини, тъй като моето и околните нему са със седем руини ниско ниво. А от повече от месец нито аз съм атакувал такива, нито имам съседи, които да ги атакуват и да са атакували през това време. Но вместо тези малки руини да бъдат заместени от такива по-голямо ниво след като изчезват, те биват замествани от нови малки руини.
В това е цялата грешка, според мен. Не е проблемът, че има малки руини, нека си ги има постоянно, но трябва така да се направят нещата, че броят руини от дадено ниво да се определя от потреблението. В момента това не се случва и навярно във всеки един сървър играчите имат проблем с руините, така че би било наистина добре да се измисли някакъв начин той да бъде решен.
В друг сървър от седмици ходя на 3-4 кралства разстояние да паса руини, тъй като моето и околните нему са със седем руини ниско ниво. А от повече от месец нито аз съм атакувал такива, нито имам съседи, които да ги атакуват и да са атакували през това време. Но вместо тези малки руини да бъдат заместени от такива по-голямо ниво след като изчезват, те биват замествани от нови малки руини.
В това е цялата грешка, според мен. Не е проблемът, че има малки руини, нека си ги има постоянно, но трябва така да се направят нещата, че броят руини от дадено ниво да се определя от потреблението. В момента това не се случва и навярно във всеки един сървър играчите имат проблем с руините, така че би било наистина добре да се измисли някакъв начин той да бъде решен.
- Denity1
- Магистър
Абсолютно съм сигурен, че малко повече от половината играчи го имат тоя проблем.
А, забелязвате ли че админите дори не пишат по тая тема, а дали изобщо са я видели ?
А, забелязвате ли че админите дори не пишат по тая тема, а дали изобщо са я видели ?
-
- Site Admin
Продължителността на живот на Руините от 1-3 ниво е от 10 до 15 дни, руините от останалите нива имат продължителността на живот от 10 до 30 дни. Руината също се разрушава след успешна атака срещу нея. И на картата почти веднага се появява нова.nikec2013 написа:Какво се очаква да направим и как се издържа армия като си заобграден от руини които са на първо, второ и трето ниво.
И още: предложения за подобряването на играта пишете в темата на форума "Предложения и идеи".
-
- Оръженосец
а през тези 10-15 дни какво се очаква да консумира армията ми господин Кекс, а строежите ?
Ако ще давате такива отговори по-добре не пишете полза няма... ние знаем така или иначе какви са ви правилата!
Ако ще давате такива отговори по-добре не пишете полза няма... ние знаем така или иначе какви са ви правилата!
-
- Оръженосец
Колко са? Ако ще я карате така я спирайте тая игра нема смисъл.... пак че съм в клан и ми се помага а тия които не са? А като стана на 5 къде ще търся петици, къде да ходя и колко на далеко че някой да не ме утрепе на връщане?
Недей да ми пишеш колко живот имали а измислете нещо креативно!
Недей да ми пишеш колко живот имали а измислете нещо креативно!
-
- Капитан
Към keks:
Мисля че всички сме наясно къде са темите за предложения. За промяна на това положение са се изписали много теми, не само в този сървър. То вече няма какво толкова да пишем и долу-горе всяко предложение, което ще оправи нещата, приема позитивни отзиви. Какво има още да предлагаме?
Налага се разработчиците да си помислят малко върху тази тема и да въведат още промени. Да, това, че намалихте живота на руините, е много хубаво! И си мислех, че ще оправи нещата, но се опря до въпроса, че играта изобщо не отчита дейността на играчите ми си разпраща брой руини от дадено ниво на случаен принцип. Поне така излиза.
Проблемът е стар, не мисля че има полза от още теми в предложенията. Всичко бива подкрепяно, стига да дава изглед да се оправи положението, така че нека просто тези, които работят по играта, да вземат да направят нещо!
Мисля че всички сме наясно къде са темите за предложения. За промяна на това положение са се изписали много теми, не само в този сървър. То вече няма какво толкова да пишем и долу-горе всяко предложение, което ще оправи нещата, приема позитивни отзиви. Какво има още да предлагаме?
Налага се разработчиците да си помислят малко върху тази тема и да въведат още промени. Да, това, че намалихте живота на руините, е много хубаво! И си мислех, че ще оправи нещата, но се опря до въпроса, че играта изобщо не отчита дейността на играчите ми си разпраща брой руини от дадено ниво на случаен принцип. Поне така излиза.
Проблемът е стар, не мисля че има полза от още теми в предложенията. Всичко бива подкрепяно, стига да дава изглед да се оправи положението, така че нека просто тези, които работят по играта, да вземат да направят нещо!
-
- Site Admin
HenryLeeLucas написа:Към keks:
Аз ги чета и пренасочвам към създателите на играта. Дори най-интересните и най-полезните от тях не могат да бъдат реализирани моментално - трябва известно време за филтриране, обсъждане, разработка, тестиране и т.н. Пък и няма гаранция, че всички предложения ще бъдат реализирани.
-
- Оръженосец
преди време предложих увеличаване на процентното съотношение в полза на руините пето и шесто ниво,но засега никакъв отговор,струва ми се,че играта зацикля в резултат на безкрайното умуване на администрацията
-
- Site Admin
Пък ви повтарям, няма 100% гаранция, че всички предложения ще бъдат реализирани.boselius написа:преди време предложих увеличаване на процентното съотношение в полза на руините пето и шесто ниво,но засега никакъв отговор,струва ми се,че играта зацикля в резултат на безкрайното умуване на администрацията
- Denity1
- Магистър
keks написа:Пък ви повтарям, няма 100% гаранция, че всички предложения ще бъдат реализирани.boselius написа:преди време предложих увеличаване на процентното съотношение в полза на руините пето и шесто ниво,но засега никакъв отговор,струва ми се,че играта зацикля в резултат на безкрайното умуване на администрацията
То ако има поне 1% шанс, ще е добре....

-
- Оръженосец
"Който иска да направи нещо търси начини и средства,който не иска търси оправдания"
- Denity1
- Магистър
boselius написа:"Който иска да направи нещо търси начини и средства,който не иска търси оправдания"
Много точно казано !

-
- Оръженосец
някой от админите да ми изкара колко перли съм вкарал в играта за да не го правя аз, след това също някой от админите да ми изкара колко перли съм прибрал от руини и да ми каже че играта е честна.... отново я закъсах със полета от по 7 руини на нива 1, 2 и 3! Престанете да се ебавате!
Искам да вкарвам в играта за да се развивам но вие просто отказвате човек, отдавна съм блокиран да не мога да дърпам пари но пак вкарвам и играя защото ми харесва играта... със вашата мания обаче само да лапате няма да я докарате до никъде!
Искам да вкарвам в играта за да се развивам но вие просто отказвате човек, отдавна съм блокиран да не мога да дърпам пари но пак вкарвам и играя защото ми харесва играта... със вашата мания обаче само да лапате няма да я докарате до никъде!
-
- Оръженосец
-
- Новобранец
Найстина руините намаляха доста ства въпрос за 5 и 6 ниво,при условие ,че около дадена територия има играчи повечето които са 5 звезди е пълно с дребни руини,това е причината която ме накара да се преместя(с което съм в застой доста време спрямо развитието) но и на новото място е същото пълно е с дребни руини които няма кои да бие и си стоят там със седмици,а имам армия за хранене,време е вече да има промени във съотношението на руините.
-
- Оръженосец
изменението на броят руини в полза на руините пето и шесто ниво беше предложено отдавна,засега няма ракция,наистина беше намалено времето на живот на малките руини,но то все още е дълго
- KatIna13
- Оръженосец
Може да ви стане забавно, но и аз ще се присъединя към недоволните, нищо, че имам само 3 звезди.
Подозирам програмистите в заговор
Никой не намира това, което търси.
Скоро ще изпълня куестите за намиране на руини от 1,2 и 4 ниво. А тройките, които ми трябват никакви ги няма... Моята армия е малка и лесно се изхранва, но трябва много да строя, за да стана скоро 5-ца за зануляване
Подозирам програмистите в заговор

Скоро ще изпълня куестите за намиране на руини от 1,2 и 4 ниво. А тройките, които ми трябват никакви ги няма... Моята армия е малка и лесно се изхранва, но трябва много да строя, за да стана скоро 5-ца за зануляване

Iced Earth "DRACULA"
-
- Магистър
Интересено...
Тук пишат играчи с различни звания, ще е хубаво ако сте наблизо и си светкате един на друг пречкащите ви се руини
Тук пишат играчи с различни звания, ще е хубаво ако сте наблизо и си светкате един на друг пречкащите ви се руини

- KatIna13
- Оръженосец
Ако не си светкахме, досега да сме останали без армияBurton написа:Интересено...

Iced Earth "DRACULA"