Знамена
- Denity1
- Магистър
Знамена
Няма да ви поздравявам щот не заслужавате.
Какво е това с турнира бе умници ? Дал съм 100 перли за увеличаване на шанса и намерих точно 3 знамена, човек от клана ми не е давал и 1 перличка и има вече 3 комплкта.. как става това ? Казвам, че сам ги е намерил, не е взимал от други играчи ??
Да си оправяте сметките, ей !
Какво е това с турнира бе умници ? Дал съм 100 перли за увеличаване на шанса и намерих точно 3 знамена, човек от клана ми не е давал и 1 перличка и има вече 3 комплкта.. как става това ? Казвам, че сам ги е намерил, не е взимал от други играчи ??
-
- Site Admin
Re: Знамена
Увеличаване на шанса за намирането не гарантира стопроцентов резултат.Denity1 написа:Няма да ви поздравявам щот не заслужавате.
-
- Магистър
Ако не комбинираш шанса с бързина на проучвателите, мисля, че резултатите няма да са много добри. Това го казвам от личен опит.
-
- Новобранец
Моите виждания са следните:Не плащам- 6-7 знамена на тур. Плащам-4-5 знамена за тур- с 30 проучвателя търсещи денонощно. Сметката е точна- Ние(играчите) все губим и в двата случая
Незнанието не е оправдание за Вашите грешки!!!
-
- Site Admin
Администрацията на форума по никакъв начин не носи отговорност за качество на функциониране на играта и не е задължена да провежда никакви проучвания или обсъждания във форума относно текущото състояние на играта.PREDATORA написа:Моите виждания са следните:Не плащам- 6-7 знамена на тур. Плащам-4-5 знамена за тур- с 30 проучвателя търсещи денонощно. Сметката е точна- Ние(играчите) все губим и в двата случая
-
- Магистър
keks написа:Администрацията на форума по никакъв начин не носи отговорност за качество на функциониране на играта и не е задължена да провежда никакви проучвания или обсъждания във форума относно текущото състояние на играта.PREDATORA написа:Моите виждания са следните:Не плащам- 6-7 знамена на тур. Плащам-4-5 знамена за тур- с 30 проучвателя търсещи денонощно. Сметката е точна- Ние(играчите) все губим и в двата случая
Че тогава каква е работата на администрацията !
Тук е мястото където играчите споделят какво им харесва и какво не . Щом има раздел в който може да се предложат промени в играта значи все пак имате някакъв принос за играта а все пак играта е направена за играчите а не за администрацията !
Найстина променете си малко параметрите на услугите който пускате или ги обяснявайте правилно за да знаем реално за какво плащаме . Аз лично без шанс намирам повече байряци от колкото с шанс а проучвам може би 10 кралства едновременно и почти винаги на турнирите съм с бързина на проучвателите
-
- Оръженосец
До колкото разбирам написаното, keks твръди, че е администратор само на форума и не отговаря за играта.
А иначе, покрай последните промени в играта, много куестове претърпяха промени и някои от тях не са към по-добро.
А иначе, покрай последните промени в играта, много куестове претърпяха промени и някои от тях не са към по-добро.
-
- Site Admin
StarLight1 написа:До колкото разбирам написаното, keks твръди, че е администратор само на форума и не отговаря за играта.
Ъпгрейдът с толкова много и толкова сериозни промени, като последният, провежда се във всичките сървъри, тези промени са били планирани и обмислени предварително.
- Begins
- Новобранец
Не си прав батка. Комбинирал съм го. За един турнир смених архитектурата на столицата, купих увеличен шанс и си пуснах премиум. Какво стана обаче- Проучвателите почнаха да умират по 3 едновременно от 1 град, 2 процента шанс за гибел, ама друг път. Намерих един син флаг още същата вечер, след като почна турнира. Червен и зелен флагове намерих чак предпоследния ден и се класирах ако не се лъжа, 105-6..от 110-112 . Дадоха ми един свитък 3-то ниво. При второто си участие в турнир, имах един комплект от рано и с него си останах, но взех артефакт. При третото си участие в смисъл къде плащам 100 перли, на третия ден имах комплект събран и 4 сини и 1 чевен флаг. Това с нормална скорост на проучвателите и премиум и до него момент почти нямах умрели проучватели. Но на същия този трети ден се изнервих и си делнах акаунта и незнам колко комплекта щях да събера. Добре беше тръгналоBurton написа:Ако не комбинираш шанса с бързина на проучвателите, мисля, че резултатите няма да са много добри. Това го казвам от личен опит.