Знамена

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
Denity1
Магистър

Знамена

#1 Мнение от Denity1 »

Няма да ви поздравявам щот не заслужавате.
Какво е това с турнира бе умници ? Дал съм 100 перли за увеличаване на шанса и намерих точно 3 знамена, човек от клана ми не е давал и 1 перличка и има вече 3 комплкта.. как става това ? Казвам, че сам ги е намерил, не е взимал от други играчи ??
Да си оправяте сметките, ей !
keks
Site Admin

Re: Знамена

#2 Мнение от keks »

Denity1 написа:Няма да ви поздравявам щот не заслужавате.
Какво е това с турнира бе умници ? Дал съм 100 перли за увеличаване на шанса и намерих точно 3 знамена, човек от клана ми не е давал и 1 перличка и има вече 3 комплкта.. как става това ? Казвам, че сам ги е намерил, не е взимал от други играчи ??
Да си оправяте сметките, ей !
Увеличаване на шанса за намирането не гарантира стопроцентов резултат.
Burton
Магистър

#3 Мнение от Burton »

Ако не комбинираш шанса с бързина на проучвателите, мисля, че резултатите няма да са много добри. Това го казвам от личен опит.
PREDATORA
Новобранец

#4 Мнение от PREDATORA »

Моите виждания са следните:Не плащам- 6-7 знамена на тур. Плащам-4-5 знамена за тур- с 30 проучвателя търсещи денонощно. Сметката е точна- Ние(играчите) все губим и в двата случая
Незнанието не е оправдание за Вашите грешки!!!
keks
Site Admin

#5 Мнение от keks »

PREDATORA написа:Моите виждания са следните:Не плащам- 6-7 знамена на тур. Плащам-4-5 знамена за тур- с 30 проучвателя търсещи денонощно. Сметката е точна- Ние(играчите) все губим и в двата случая
Администрацията на форума по никакъв начин не носи отговорност за качество на функциониране на играта и не е задължена да провежда никакви проучвания или обсъждания във форума относно текущото състояние на играта.
liolioDemon
Магистър

#6 Мнение от liolioDemon »

keks написа:
PREDATORA написа:Моите виждания са следните:Не плащам- 6-7 знамена на тур. Плащам-4-5 знамена за тур- с 30 проучвателя търсещи денонощно. Сметката е точна- Ние(играчите) все губим и в двата случая
Администрацията на форума по никакъв начин не носи отговорност за качество на функциониране на играта и не е задължена да провежда никакви проучвания или обсъждания във форума относно текущото състояние на играта.

Че тогава каква е работата на администрацията !
Тук е мястото където играчите споделят какво им харесва и какво не . Щом има раздел в който може да се предложат промени в играта значи все пак имате някакъв принос за играта а все пак играта е направена за играчите а не за администрацията !
Найстина променете си малко параметрите на услугите който пускате или ги обяснявайте правилно за да знаем реално за какво плащаме . Аз лично без шанс намирам повече байряци от колкото с шанс а проучвам може би 10 кралства едновременно и почти винаги на турнирите съм с бързина на проучвателите
StarLight1
Оръженосец

#7 Мнение от StarLight1 »

До колкото разбирам написаното, keks твръди, че е администратор само на форума и не отговаря за играта.
А иначе, покрай последните промени в играта, много куестове претърпяха промени и някои от тях не са към по-добро.
keks
Site Admin

#8 Мнение от keks »

StarLight1 написа:До колкото разбирам написаното, keks твръди, че е администратор само на форума и не отговаря за играта.
А иначе, покрай последните промени в играта, много куестове претърпяха промени и някои от тях не са към по-добро.

Ъпгрейдът с толкова много и толкова сериозни промени, като последният, провежда се във всичките сървъри, тези промени са били планирани и обмислени предварително.
Аватар
Begins
Новобранец

#9 Мнение от Begins »

Burton написа:Ако не комбинираш шанса с бързина на проучвателите, мисля, че резултатите няма да са много добри. Това го казвам от личен опит.
Не си прав батка. Комбинирал съм го. За един турнир смених архитектурата на столицата, купих увеличен шанс и си пуснах премиум. Какво стана обаче- Проучвателите почнаха да умират по 3 едновременно от 1 град, 2 процента шанс за гибел, ама друг път. Намерих един син флаг още същата вечер, след като почна турнира. Червен и зелен флагове намерих чак предпоследния ден и се класирах ако не се лъжа, 105-6..от 110-112 . Дадоха ми един свитък 3-то ниво. При второто си участие в турнир, имах един комплект от рано и с него си останах, но взех артефакт. При третото си участие в смисъл къде плащам 100 перли, на третия ден имах комплект събран и 4 сини и 1 чевен флаг. Това с нормална скорост на проучвателите и премиум и до него момент почти нямах умрели проучватели. Но на същия този трети ден се изнервих и си делнах акаунта и незнам колко комплекта щях да събера. Добре беше тръгнало :D
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”