Какво ще рече "Безплатна игра"?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Kstanishev1
Новобранец

Какво ще рече "Безплатна игра"?

#1 Мнение от Kstanishev1 »

Така, минал ми някакъв промо период и ми иска 680 черни перли за да играя или да избера така наречената "Безплатна игра".

Мило ми се написа, че при безплатна игра, няма да мога да тегля пари от играта. Та що за глупост е това и означава ли, че си играя ей така за бъзика само? Играта се промотира като "играй за пари", а не като "вкарай пари, за да могат да взимат тия, които играят от 2 години"...

Правилни ли са ми разсъжденията или?
Аватар
Denity1
Магистър

Re: Какво ще рече "Безплатна игра"?

#2 Мнение от Denity1 »

Kstanishev1 написа:"вкарай пари, за да могат да взимат тия, които играят от 2 години"...
Точно така.. аз за това и не вкарвам :)
Аватар
KrissIvanov
Магистър

#3 Мнение от KrissIvanov »

Браво мъдра си :)
daniobg
Капитан

#4 Мнение от daniobg »

KrissIvanov написа:Браво мъдра си :)
Спри се с тоя спам вече - ако имаш нещо да казваш по темата го кажи, в друг случай просто недей да постваш че започваш да дразниш!
Аватар
KrissIvanov
Магистър

#5 Мнение от KrissIvanov »

Fac абе къф или ква си че да ми казваш ще си пиша колкото ми е кеф позволено е свобода на словото затова трай :)
didito123Demon
Капитан

#6 Мнение от didito123Demon »

Kstanishev1 написа:Така, минал ми някакъв промо период и ми иска 680 черни перли за да играя или да избера така наречената "Безплатна игра".

Мило ми се написа, че при безплатна игра, няма да мога да тегля пари от играта. Та що за глупост е това и означава ли, че си играя ей така за бъзика само? Играта се промотира като "играй за пари", а не като "вкарай пари, за да могат да взимат тия, които играят от 2 години"...

Много правилно разсъждаваш,аз друго няма какво да кажа-има доста постнати коментари в форума ;)
daniobg
Капитан

#7 Мнение от daniobg »

KrissIvanov написа:Fac абе къф или ква си че да ми казваш ще си пиша колкото ми е кеф позволено е свобода на словото затова трай :)
Вземи си прочети правилата на форума и тогава ми говори за свобода на словото а именно:

Код за потвърждение: Избери целия код

! При нарушение на долупосочените точки 1 - 6 са предвидени следните видове наказания: 
a) Обявяване на предупреждение.
b) При повторно нарушение – блокиране на възможност за изпращане на съобщения и преглед на форума (бан във форума) от 1 ден. 

4. Офтопик – съобщения, които нямат отношение към темата на обсъждане, са възможни само в раздел "ФЛУУД".
Не се отклонявайте от темата, зададена от автора (авторът на темата е участник, който е написал първото съобщение в темата). 
* Флууд – съобщения, в които липсва смисъл, които се състоят само от един или няколко смайлове или от една дума, са възможни само в раздел "ФЛУУД". * Флейм – писане на еднакви, безсмислени, провокиращи постове или постове, които отклоняват от основната тема на дискусията посредством обиди към личност, възраст и т.н. 
Аватар
KrissIvanov
Магистър

#8 Мнение от KrissIvanov »

Така и аз какво наруших пиша си съвсем спокоино а ти ми казваш да не пиша понеже не ти харесва аз съвсем миличко ти споделям че нямаш право да ми казваш колко какво и как да пиша или греша :)
Burton
Магистър

#9 Мнение от Burton »

KrissIvanov, самия ти тон е обида към предишния изказал се и това го долових и без да е насочено към мен лично, за това ще помоля учтиво да пишеш с по-спокоен тон, благодаря.
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#10 Мнение от LCFDIVINE »

Kstanishev1 написа:Така, минал ми някакъв промо период и ми иска 680 черни перли за да играя или да избера така наречената "Безплатна игра".

Аха вие сте тук с цел издръжка а не забавление, колко мислите че взимат тези които играят от 2 години :?:
понеже сте теглили та сега няма да може, смях :lol:
(никъде в поста не виждам и следа от разсъждение(я))
Аватар
KrissIvanov
Магистър

#11 Мнение от KrissIvanov »

Аз лично играя за кеф играта не за да тегля пари следователно ми е по изгодно да давам на месец 396 перли за премиум отколкото 649 за да теглиш пари аз така разсъждавам които играят за кеф нека го сторят :)
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”