Какво ще рече "Безплатна игра"?
-
- Новобранец
Какво ще рече "Безплатна игра"?
Така, минал ми някакъв промо период и ми иска 680 черни перли за да играя или да избера така наречената "Безплатна игра".
Мило ми се написа, че при безплатна игра, няма да мога да тегля пари от играта. Та що за глупост е това и означава ли, че си играя ей така за бъзика само? Играта се промотира като "играй за пари", а не като "вкарай пари, за да могат да взимат тия, които играят от 2 години"...
Правилни ли са ми разсъжденията или?
Мило ми се написа, че при безплатна игра, няма да мога да тегля пари от играта. Та що за глупост е това и означава ли, че си играя ей така за бъзика само? Играта се промотира като "играй за пари", а не като "вкарай пари, за да могат да взимат тия, които играят от 2 години"...
- Denity1
- Магистър
Re: Какво ще рече "Безплатна игра"?
Точно така.. аз за това и не вкарвамKstanishev1 написа:"вкарай пари, за да могат да взимат тия, които играят от 2 години"...

- KrissIvanov
- Магистър
Браво мъдра си 

-
- Капитан
Спри се с тоя спам вече - ако имаш нещо да казваш по темата го кажи, в друг случай просто недей да постваш че започваш да дразниш!KrissIvanov написа:Браво мъдра си
- KrissIvanov
- Магистър
Fac абе къф или ква си че да ми казваш ще си пиша колкото ми е кеф позволено е свобода на словото затова трай 

-
- Капитан
Много правилно разсъждаваш,аз друго няма какво да кажа-има доста постнати коментари в форумаKstanishev1 написа:Така, минал ми някакъв промо период и ми иска 680 черни перли за да играя или да избера така наречената "Безплатна игра".

-
- Капитан
Вземи си прочети правилата на форума и тогава ми говори за свобода на словото а именно:KrissIvanov написа:Fac абе къф или ква си че да ми казваш ще си пиша колкото ми е кеф позволено е свобода на словото затова трай
Код за потвърждение: Избери целия код
! При нарушение на долупосочените точки 1 - 6 са предвидени следните видове наказания:
a) Обявяване на предупреждение.
b) При повторно нарушение – блокиране на възможност за изпращане на съобщения и преглед на форума (бан във форума) от 1 ден.
4. Офтопик – съобщения, които нямат отношение към темата на обсъждане, са възможни само в раздел "ФЛУУД".
Не се отклонявайте от темата, зададена от автора (авторът на темата е участник, който е написал първото съобщение в темата).
* Флууд – съобщения, в които липсва смисъл, които се състоят само от един или няколко смайлове или от една дума, са възможни само в раздел "ФЛУУД". * Флейм – писане на еднакви, безсмислени, провокиращи постове или постове, които отклоняват от основната тема на дискусията посредством обиди към личност, възраст и т.н.
- KrissIvanov
- Магистър
Така и аз какво наруших пиша си съвсем спокоино а ти ми казваш да не пиша понеже не ти харесва аз съвсем миличко ти споделям че нямаш право да ми казваш колко какво и как да пиша или греша 

-
- Магистър
KrissIvanov, самия ти тон е обида към предишния изказал се и това го долових и без да е насочено към мен лично, за това ще помоля учтиво да пишеш с по-спокоен тон, благодаря.
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
Аха вие сте тук с цел издръжка а не забавление, колко мислите че взимат тези които играят от 2 годиниKstanishev1 написа:Така, минал ми някакъв промо период и ми иска 680 черни перли за да играя или да избера така наречената "Безплатна игра".

понеже сте теглили та сега няма да може, смях

(никъде в поста не виждам и следа от разсъждение(я))
- KrissIvanov
- Магистър
Аз лично играя за кеф играта не за да тегля пари следователно ми е по изгодно да давам на месец 396 перли за премиум отколкото 649 за да теглиш пари аз така разсъждавам които играят за кеф нека го сторят