Оправете проблема

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
nikec2013
Оръженосец

Оправете проблема

#1 Мнение от nikec2013 »

Откакто започна турнира играта е супер лаг, през час ми излиза и съобщението загубена връзка със сървъра, трих история и кукита, рестартирах рутер и не ме убеждавайте че е при мен проблема понеже пинг с големи пакети върви към всеки сървър в България а към вашия е умряла работа!
Плащаме ви достатъчно за да се грижите на нас да ни е комфортно като не хващайте гората.
Aksas94
Капитан

Re: Оправете проблема

#2 Мнение от Aksas94 »

Съгласна съм,и при мен е така от ден - два,какво ли не пробвах ;)
Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
keks
Site Admin

#3 Мнение от keks »

nikec2013 написа:Откакто започна турнира играта е супер лаг, през час ми излиза и съобщението загубена връзка със сървъра, трих история и кукита, рестартирах рутер и не ме убеждавайте че е при мен проблема понеже пинг с големи пакети върви към всеки сървър в България а към вашия е умряла работа!
Плащаме ви достатъчно за да се грижите на нас да ни е комфортно като не хващайте гората.
Здравейте.
Опитайте следните действия:
-обновете браузъра и Flash-player;
-влезте през друг браузър;
-изчистете кеша и бисквитките: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Cookies, затворете браузъра и отворете го отново;
-отключете анимацията (бутон Настройки в десния горен ъгъл на играта);
-увеличете обема на локалното хранилище: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Locale_store.
Aksas94
Капитан

#4 Мнение от Aksas94 »

мерси за съветите,всичко е наред вече ;)
Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”