Не мога да влезна в играта през мобилната мрежа на Мтел.

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
medusa
Новобранец

Не мога да влезна в играта през мобилната мрежа на Мтел.

#1 Мнение от medusa »

Моля, обяснете какъв е проблемът, че не мога да ползвам мобилният интернет на М-тел за игра. При опит да заредя странцата на играта ми изписва ето това:
"HTTP ERROR 403

Problem accessing /. Reason:

Forbidden

Powered by Jetty://"
Моля, налага ми се да пътувам из страната и не мога да ползвам стационарният си интернет. Имам съклановци които ползват услугите на Вива Ком и нямат този проблем. Благодаря за отделеното време и внимание.
Previous
Магистър

Re: Не мога да влезна в играта през мобилната мрежа на Мтел.

#2 Мнение от Previous »

До колкото знам, през 3G-то на Мтел не може да се влиза в играта от няколко месеца. И двете страни си прехвърлят топката кой е виновен. И нищо не се случва..
Ако имаш възможност.. Вземи си друг мобилен нет.
medusa
Новобранец

#3 Мнение от medusa »

Е тва е безобразие! Аз си купих 3G то от М-тел, само зарад играта! :cry:
Previous
Магистър

#4 Мнение от Previous »

Много кофти така, специално за играта да си го купиш, и да не работи..

За жалост, не мисля, че има нещо което можеш да направиш. Тормози администрацията на играта, защото мтел сигурно няма да ти обърнат внимание. Но те съветвам през играта, не през форума. Там имат по-бърза реакция. И успех в борбата.
keks
Site Admin

#5 Мнение от keks »

medusa написа:Моля, обяснете какъв е проблемът, че не мога да ползвам мобилният интернет на М-тел за игра. При опит да заредя странцата на играта ми изписва ето това:
"HTTP ERROR 403

Forbidden

Моля, налага ми се да пътувам из страната и не мога да ползвам стационарният си интернет. Имам съклановци които ползват услугите на Вива Ком и нямат този проблем. Благодаря за отделеното време и внимание.
Моля, обърнете се с този проблем къи м-тела, защото програмистите ни регистрираха грешката от тяхна страна.
HEPBHA
Новобранец

#6 Мнение от HEPBHA »

keks написа:
medusa написа:Моля, обяснете какъв е проблемът, че не мога да ползвам мобилният интернет на М-тел за игра. При опит да заредя странцата на играта ми изписва ето това:
"HTTP ERROR 403

Forbidden

Моля, обърнете се с този проблем къи м-тела, защото програмистите ни регистрираха грешката от тяхна страна.

Мда преди съм 100% сигурна че работеше , а сега мога да кажа че само Виваком работи, за Глобъл не зная.
HEPBHA
Новобранец

#7 Мнение от HEPBHA »

Разрових се из форума и забелязах, че и преди е имало такъв проблем : viewtopic.php?f=8&t=1303&sid=c0f845684c ... 2755aa9bea

и по описанието по горе изтеглих програмката и я пуснах ето го резултата :

|------------------------------------------------------------------------------------------|

| WinMTR statistics |

| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |

|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|

| 10.180.255.252 - 97 | 180 | 6 | 750 | 2984 | 5164 | 750 |

| 10.180.255.21 - 95 | 180 | 9 | 658 | 2127 | 5019 | 679 |

| 10.180.255.62 - 97 | 180 | 7 | 693 | 1721 | 3781 | 693 |

| 213.226.57.2 - 98 | 180 | 5 | 657 | 2058 | 4099 | 674 |

| 213.226.0.221 - 97 | 180 | 7 | 779 | 2925 | 5496 | 779 |

| 213.226.7.167 - 97 | 180 | 6 | 600 | 2289 | 4997 | 817 |

| 92.247.19.1 - 97 | 180 | 6 | 657 | 1821 | 3780 | 680 |

| 80.81.192.229 - 99 | 180 | 3 | 675 | 2133 | 3283 | 675 |

| 80.81.192.164 - 100 | 180 | 1 | 1944 | 1944 | 1944 | 1944 |

| No response from host - 100 | 180 | 0 | 5000 | 0 | 0 | 0 |

|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|

WinMTR v0.91 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider
mard62
Новобранец

#8 Мнение от mard62 »

keks написа:
"HTTP ERROR 403

Forbidden

Защо заблуждавате хората не стига че дават пари а след това почвате да си прехвърляте топката. Ако беше проблема в 3G мрежата на мтел нямаше да може да се влиза в другите сървари на тази игра. Проблема е в българския сървар така че си оправете проблема
kaktyc
Капитан

#9 Мнение от kaktyc »

всъщност проблема е по-странен от описаното... Често ползвам смартфона, за да вляза в играта и няма проблем (през мрежата на МТел), но веднъж реших да го използвам като хотспот и да пусна интернет на лаптопа, за да ми е по-удобно. Тогава на лаптопа ми даде точно описаната грешка. Изключих хотспота и от браузера на телефона отново се логнах в играта.
И това, че програмистите "не са видяли проблем" просто означава, че не са го намерили, а не че проблема не е от страна на сървъра.
mard62
Новобранец

#10 Мнение от mard62 »

Не е никак странен защото може да се влезе в българския форум на играта с флашка на Мтел за 3G но ако решиш да се логнеш ти изписва същата грешка както при логването на самата игра. Това означава че нещо са направили с логването преди 6 месеца в самия сървар на играта и от тогава не може да се логваме с флашка ма Мтел. За мен това означава че проблема е в самия сървар на играта и затова казах да не си прехвърлят топката от пусто в празно а да вземат и да си оправят логването. Това е работа на самите програмисти че след 10 дена ще пиша оплакване до руските администратори на играта ако не си оправят проблема.
keks
Site Admin

#11 Мнение от keks »

mard62 написа:Не е никак странен защото може да се влезе в българския форум на играта с флашка на Мтел за 3G но ако решиш да се логнеш ти изписва същата грешка както при логването на самата игра. Това означава че нещо са направили с логването преди 6 месеца в самия сървар на играта и от тогава не може да се логваме с флашка ма Мтел. За мен това означава че проблема е в самия сървар на играта и затова казах да не си прехвърлят топката от пусто в празно а да вземат и да си оправят логването. Това е работа на самите програмисти че след 10 дена ще пиша оплакване до руските администратори на играта ако не си оправят проблема.
Нашите програмистите дадоха отговора, че има някаква забрана от страната на м-тела именно за българския сървър.
kaktyc
Капитан

#12 Мнение от kaktyc »

Странно защо тогава директно от телефона мога да влезна в БГ сървъра, а ако пусна от него интернет на лаптопа, се появява въпросната грешка.
И дали вашите програмисти направиха опит да се свържат с МТел, за да изяснят дали наистина има такъв филтър???
Аватар
KatIna13
Оръженосец

#13 Мнение от KatIna13 »

Аз също нямам проблем с мобилния интернет на Мтел, но го ползвам само от телефона.
Iced Earth "DRACULA"
keks
Site Admin

#14 Мнение от keks »

kaktyc написа:Странно защо тогава директно от телефона мога да влезна в БГ сървъра, а ако пусна от него интернет на лаптопа, се появява въпросната грешка.
И дали вашите програмисти направиха опит да се свържат с МТел, за да изяснят дали наистина има такъв филтър???
Този проблем вече се изяснява от Юни и досега нямаме адекватен отговор от М-тела за тази забрана.
escalade86
Новобранец

#15 Мнение от escalade86 »

Проблемът е все още активен,когато не съм влизал дълго време,ме пуска за известно време,и след това пак се започва горе посочения проблем......
keks
Site Admin

#16 Мнение от keks »

escalade86 написа:Проблемът е все още активен,когато не съм влизал дълго време,ме пуска за известно време,и след това пак се започва горе посочения проблем......
На някого от Ползвателите помогна следното:
-обновете браузъра и Flash-player;
-влезте през друг браузър;
-изчистете кеша и бисквитките: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Cookies, затворете браузъра и отворете го отново;
-отключете анимацията (бутон Настройки в десния горен ъгъл на играта);
-увеличете обема на локалното хранилище: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Locale_store.
tapir
Новобранец

#17 Мнение от tapir »

Здравейте,
Изчетох всичко по-горе,но не разбрах - защо и на мен ми дава тази грешка:"HTTP ERROR 403

Forbidden