липсващи куестове

Обсъждане на куестове между играчите.
Тук вие можете да попитате други играчи кога започва някой от куестовете, да предложите собствено разбиране, да се посъветвате с тях как да го изпълните по-добре и т.н.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
KatIna13
Оръженосец

липсващи куестове

#1 Мнение от KatIna13 »

Ако не ми излизат някои куестове какво да направя?
Не ми е излизал: участие в аукциона, съберете в руините 100 перли. :cry:
Досега съм прочела само за тези. Сигурно има и други :!:
Искам си ги :cry:
Iced Earth "DRACULA"
Burton
Магистър

Re: липсващи куестове

#2 Мнение от Burton »

Куестите излизат в определен ред, т.е. нещо трябва да направиш, за да ти излезне даден куест, а може и никога да не ти се появи... Давам пример : Мои съклановци се хвалят, че имат куеста Чудовищен рейтинг, аз играя доста преди тях и го нямам този куест и се чудех защо, оказа се, че той се появява, когато си бил 5*, паднал си на 4* и пак си се качил на 5*... Е, да чукна на дърво, но май не искам да го имам :)
Та и при теб така...
Аватар
KatIna13
Оръженосец

#3 Мнение от KatIna13 »

Burton написа:Куестите излизат в определен ред, т.е. нещо трябва да направиш, за да ти излезне даден куест, а може и никога да не ти се появи... Давам пример : Мои съклановци се хвалят, че имат куеста Чудовищен рейтинг, аз играя доста преди тях и го нямам този куест и се чудех защо, оказа се, че той се появява, когато си бил 5*, паднал си на 4* и пак си се качил на 5*... Е, да чукна на дърво, но май не искам да го имам :)
Та и при теб така...
Добре, но единият дава награда артефакт :cry:
Искам си го :idea:
Iced Earth "DRACULA"
Аватар
AlexAngelov
Новобранец

#4 Мнение от AlexAngelov »

Burton написа:Куестите излизат в определен ред, т.е. нещо трябва да направиш, за да ти излезне даден куест, а може и никога да не ти се появи... Давам пример : Мои съклановци се хвалят, че имат куеста Чудовищен рейтинг, аз играя доста преди тях и го нямам този куест и се чудех защо, оказа се, че той се появява, когато си бил 5*, паднал си на 4* и пак си се качил на 5*... Е, да чукна на дърво, но май не искам да го имам :)
Та и при теб така...
Burton,мисля че извода ти е грешен батка,аз не съм падал от 5 на 4(и дано не става),но куеста за чудовищен рейт го имам от 2 месеца вече,явно и с пускането на куестовете е както с разпределението на руините-пълна анархия,или Спорт тото :roll:
HenryLeeLucas
Капитан

#5 Мнение от HenryLeeLucas »

Струва ми се, че на няккакъв период от време просто се добавят нови куестове към играта. В този ред на мисли старите играчи често пъти изпускат новите куестове.
Този куест за намерете 100 перли в руините, макар че бях стар играч, ми се появи в английския сървър след като се смъкнах на ранг оръженосец. Тоест, според мен, той се появява само на оръженосци. Ако си нов играч би трябвало да ти се е появил на първото ниво. Ако не е... ами, честно казано, нямам си и на идея какво друго условие има. Освен да добавя, че в английския сървър си изтрих всичките градове и останах само със столицата, така че това може да е от значение. Едно от условията може да е да имаш само един град.
За участието в аукциона... това е куеста за събиране на 200к злато, за да участваш в аукциона ли? (при което не е задължително да ги изхарчиш за това) Ако да, мисля че се появява, когато направиш втори град. Или поне преди минутки ми изникна след точно такова действие и не виждам друга причина за появата му.
За куеста чудовищен рейтинг... И аз го нямах с първия си акаунт в българския сървър, тоест той се е появил по-късно. Явно Burton е изпуснал промоцията и според неговите сведения може да му се появи все пак, ако стане отново сюзерен при някакви обстоятелства.
Аватар
KatIna13
Оръженосец

#6 Мнение от KatIna13 »

Аз съм от новите - регистрацията ми е от 1 ноември 2013 :(
Iced Earth "DRACULA"
Burton
Магистър

#7 Мнение от Burton »

Значи старите сме прецакани... Тююю и аз си искам арта ама на... Ще бия 50 агресивки за арт 5-то ;)
Аватар
KatIna13
Оръженосец

#8 Мнение от KatIna13 »

Burton написа:Значи старите сме прецакани... Тююю и аз си искам арта ама на... Ще бия 50 агресивки за арт 5-то ;)
О... тогава и аз тръгвам по агресорките :roll:
Iced Earth "DRACULA"
HenryLeeLucas
Капитан

#9 Мнение от HenryLeeLucas »

Както се появяват нови куестове, така и стари се променят... може би и изчезват. KatIna13, поговори си с играчи, които са започнали долу-горе по твое време и виж дали те го имат. Не мисля че е бъг... просто куеста или го няма, или не си изпълнила някакво условие, за да ти излезе. :roll: А админите и да ги питаме, няма да кажат щом става въпрос за куест. :roll:
Аватар
KatIna13
Оръженосец

#10 Мнение от KatIna13 »

HenryLeeLucas написа:Както се появяват нови куестове, така и стари се променят... може би и изчезват. KatIna13, поговори си с играчи, които са започнали долу-горе по твое време и виж дали те го имат. Не мисля че е бъг... просто куеста или го няма, или не си изпълнила някакво условие, за да ти излезе. :roll: А админите и да ги питаме, няма да кажат щом става въпрос за куест. :roll:
Единственото, за което се сещам е, че прескочих 2-те звезди. Взех си армия, за да направя фракция от един изоставен. И реших да не се разбивам. А май трябваше :cry:
Iced Earth "DRACULA"
Публикувай отговор

Обратно към “Куестове”