Не ми е излизал: участие в аукциона, съберете в руините 100 перли.

Досега съм прочела само за тези. Сигурно има и други

Искам си ги

Добре, но единият дава награда артефактBurton написа:Куестите излизат в определен ред, т.е. нещо трябва да направиш, за да ти излезне даден куест, а може и никога да не ти се появи... Давам пример : Мои съклановци се хвалят, че имат куеста Чудовищен рейтинг, аз играя доста преди тях и го нямам този куест и се чудех защо, оказа се, че той се появява, когато си бил 5*, паднал си на 4* и пак си се качил на 5*... Е, да чукна на дърво, но май не искам да го имам
Та и при теб така...
Burton,мисля че извода ти е грешен батка,аз не съм падал от 5 на 4(и дано не става),но куеста за чудовищен рейт го имам от 2 месеца вече,явно и с пускането на куестовете е както с разпределението на руините-пълна анархия,или Спорт тотоBurton написа:Куестите излизат в определен ред, т.е. нещо трябва да направиш, за да ти излезне даден куест, а може и никога да не ти се появи... Давам пример : Мои съклановци се хвалят, че имат куеста Чудовищен рейтинг, аз играя доста преди тях и го нямам този куест и се чудех защо, оказа се, че той се появява, когато си бил 5*, паднал си на 4* и пак си се качил на 5*... Е, да чукна на дърво, но май не искам да го имам
Та и при теб така...
О... тогава и аз тръгвам по агресоркитеBurton написа:Значи старите сме прецакани... Тююю и аз си искам арта ама на... Ще бия 50 агресивки за арт 5-то
Единственото, за което се сещам е, че прескочих 2-те звезди. Взех си армия, за да направя фракция от един изоставен. И реших да не се разбивам. А май трябвашеHenryLeeLucas написа:Както се появяват нови куестове, така и стари се променят... може би и изчезват. KatIna13, поговори си с играчи, които са започнали долу-горе по твое време и виж дали те го имат. Не мисля че е бъг... просто куеста или го няма, или не си изпълнила някакво условие, за да ти излезе.А админите и да ги питаме, няма да кажат щом става въпрос за куест.