присъединяване към своя атака

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
KatIna13
Оръженосец

присъединяване към своя атака

#1 Мнение от KatIna13 »

искам да нападна играч мое ниво, но не ми стига армията да го победя. пускам бавна атака и си вземам армия от куест. ако междувременно вдигна ниво, ще мога ли да се присъединя към своята атака?
Iced Earth "DRACULA"
HenryLeeLucas
Капитан

Re: присъединяване към своя атака

#2 Мнение от HenryLeeLucas »

Ако вече си вдигнал/а нивото си, когато искаш да се присъединиш към атаката, не можеш.
Но след като вземеш награда рядко тя се отчита в рейтинга моментално, така че възможността да си останеш на същото ниво известно време след взимането на армията, е голяма. Следователно ще можеш да се присъединиш, а малко по-късничко ще вдигнеш и ранга си, но това вече няма да е от значение, тъй като атаката ще е изпратена.
Аватар
KatIna13
Оръженосец

#3 Мнение от KatIna13 »

HenryLeeLucas написа:Ако вече си вдигнал/а нивото си, когато искаш да се присъединиш към атаката, не можеш.
Но след като вземеш награда рядко тя се отчита в рейтинга моментално, така че възможността да си останеш на същото ниво известно време след взимането на армията, е голяма. Следователно ще можеш да се присъединиш, а малко по-късничко ще вдигнеш и ранга си, но това вече няма да е от значение, тъй като атаката ще е изпратена.
благодаря за бързия отговор :)
Iced Earth "DRACULA"
Аватар
munnyto
Магистър

#4 Мнение от munnyto »

Напротив - можеш да се присъединиш. Същото е като с боя по по-слаби руини.
نا أحب نوضري

موني
Аватар
KatIna13
Оръженосец

#5 Мнение от KatIna13 »

munnyto написа:Напротив - можеш да се присъединиш. Същото е като с боя по по-слаби руини.
успях да се присъединя, но не бях вдигнала още нивото :)
Iced Earth "DRACULA"
HenryLeeLucas
Капитан

#6 Мнение от HenryLeeLucas »

munnyto, грешиш. На каква основа лежат думите ти?
Аз не мога да се присъединя към своя атака над малки руини след изтичане на разрешението. А веднъж вдигнах ниво по време на атака и съм проверил дали мога да се присъединя и не можех. Интересно ми е, да не би системата да е така гадна само към мен или ти си пишеш, колкото да се включиш в темата.
Аватар
munnyto
Магистър

#7 Мнение от munnyto »

Абсолютно винаги ми и позволявало да се присъединя към атака след изтичане на ограничението. Но да речем, че не ми се е налагало през последните 2 месеца. Възможно е да са го променили, макар че не ми се вярва.
نا أحب نوضري

موني
Аватар
KatIna13
Оръженосец

#8 Мнение от KatIna13 »

нищо не му пречи на човек да си върже гащите както се казва :lol:
т.е. да се присъедини колкото може по-бързо, за да няма неприятни изненади :)
Iced Earth "DRACULA"
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”