присъединяване към своя атака
- KatIna13
- Оръженосец
присъединяване към своя атака
искам да нападна играч мое ниво, но не ми стига армията да го победя. пускам бавна атака и си вземам армия от куест. ако междувременно вдигна ниво, ще мога ли да се присъединя към своята атака?
Iced Earth "DRACULA"
-
- Капитан
Re: присъединяване към своя атака
Ако вече си вдигнал/а нивото си, когато искаш да се присъединиш към атаката, не можеш.
Но след като вземеш награда рядко тя се отчита в рейтинга моментално, така че възможността да си останеш на същото ниво известно време след взимането на армията, е голяма. Следователно ще можеш да се присъединиш, а малко по-късничко ще вдигнеш и ранга си, но това вече няма да е от значение, тъй като атаката ще е изпратена.
Но след като вземеш награда рядко тя се отчита в рейтинга моментално, така че възможността да си останеш на същото ниво известно време след взимането на армията, е голяма. Следователно ще можеш да се присъединиш, а малко по-късничко ще вдигнеш и ранга си, но това вече няма да е от значение, тъй като атаката ще е изпратена.
- KatIna13
- Оръженосец
благодаря за бързия отговорHenryLeeLucas написа:Ако вече си вдигнал/а нивото си, когато искаш да се присъединиш към атаката, не можеш.

Iced Earth "DRACULA"
- munnyto
- Магистър
Напротив - можеш да се присъединиш. Същото е като с боя по по-слаби руини.
نا أحب نوضري
موني
موني
- KatIna13
- Оръженосец
успях да се присъединя, но не бях вдигнала още нивотоmunnyto написа:Напротив - можеш да се присъединиш. Същото е като с боя по по-слаби руини.

Iced Earth "DRACULA"
-
- Капитан
munnyto, грешиш. На каква основа лежат думите ти?
Аз не мога да се присъединя към своя атака над малки руини след изтичане на разрешението. А веднъж вдигнах ниво по време на атака и съм проверил дали мога да се присъединя и не можех. Интересно ми е, да не би системата да е така гадна само към мен или ти си пишеш, колкото да се включиш в темата.
Аз не мога да се присъединя към своя атака над малки руини след изтичане на разрешението. А веднъж вдигнах ниво по време на атака и съм проверил дали мога да се присъединя и не можех. Интересно ми е, да не би системата да е така гадна само към мен или ти си пишеш, колкото да се включиш в темата.
- munnyto
- Магистър
Абсолютно винаги ми и позволявало да се присъединя към атака след изтичане на ограничението. Но да речем, че не ми се е налагало през последните 2 месеца. Възможно е да са го променили, макар че не ми се вярва.
نا أحب نوضري
موني
موني
- KatIna13
- Оръженосец
нищо не му пречи на човек да си върже гащите както се казва
т.е. да се присъедини колкото може по-бързо, за да няма неприятни изненади

т.е. да се присъедини колкото може по-бързо, за да няма неприятни изненади

Iced Earth "DRACULA"