Намаляване на добива с 75% - какво става с тази игра?
-
- Новобранец
Намаляване на добива с 75% - какво става с тази игра?
Защо са намалени добивите от всички добивни сгради с 75% ???
Дюкян 7 ниво дава 33 злато и само 0.045 такса вместо нормалните 88 злато и 0.12 такса? Същото важи и за мелниците, колибите, каменоломни, железни рудници и златни находища? Да не говорим че са намалени и складовете в рудниците - срамота!!
Каква ще ми е компенсацията за пропуснатите добиви в черни перли за час - все пак давам истински пари за тази игра и когато тя не отговаря на правилата би трябвало да ме компенсират?
Дюкян 7 ниво дава 33 злато и само 0.045 такса вместо нормалните 88 злато и 0.12 такса? Същото важи и за мелниците, колибите, каменоломни, железни рудници и златни находища? Да не говорим че са намалени и складовете в рудниците - срамота!!
Каква ще ми е компенсацията за пропуснатите добиви в черни перли за час - все пак давам истински пари за тази игра и когато тя не отговаря на правилата би трябвало да ме компенсират?
- Begins
- Новобранец
Re: Намаляване на добива с 75% - какво става с тази игра?
Здравей, компанията собственик, наричана още притежателя на пълните права, може да прави каквито си иска промени по всяко едно време , като може и да не уведоми играчите. Правилата не са нарушениednobebe написа:Защо са намалени добивите от всички добивни сгради с 75% ???

-
- Новобранец
Ами то хубаво не са нарушени правила, ама да информират седмица или две предварително - все пак тази игра е стратегия и всеки си е направил някакъв план за игра. Сега трябва наново да се бутат сгради и да се харчи ресурс за нови сгради. Когато намалят ресурса с който се плащат надници на войската с 75% то тогава да се намали и надницата на войската с 75%. Да не говорим за Солено езеро - и то е добива ресурси - утре може да се намали и техния добив с 75% - на 5 перли на час. Според мен трябва да изтрият и добивните свитъци от самата игра защото вече няма смисъл от тях, и да се премахне опцията за увеличаване на добива с перли - и от това няма смисъл вече. Намален ли е ресурса с който се придобиват черните перли - да не би и на тях цената им да е намалена с 75% и аз да не знам?
-
- Капитан
аз вложиш сума ти пари за черни перли и сега изведнъж стана нещо прекалено нескопосано-намалиха добива и войската ми ще вземе да напуска а нямам още подходящата войска за руини 3* и не виждам начин как дасъбера армия като няма и ресурс за продаване а камо ли за поръчване на армия която ще ми бяга! Изложиха се сега страшно много и мисля че доста от младите играчи ще им се отиграе както и на менednobebe написа:Ами то хубаво не са нарушени правила, ама да информират седмица или две предварително - все пак тази игра е стратегия и всеки си е направил някакъв план за игра. Сега трябва наново да се бутат сгради и да се харчи ресурс за нови сгради. Когато намалят ресурса с който се плащат надници на войската с 75% то тогава да се намали и надницата на войската с 75%. Да не говорим за Солено езеро - и то е добива ресурси - утре може да се намали и техния добив с 75% - на 5 перли на час. Според мен трябва да изтрият и добивните свитъци от самата игра защото вече няма смисъл от тях, и да се премахне опцията за увеличаване на добива с перли - и от това няма смисъл вече. Намален ли е ресурса с който се придобиват черните перли - да не би и на тях цената им да е намалена с 75% и аз да не знам?
-
- Новобранец
Супер ни прецакахте...първо увеличихте добивите и си сметнах наново нещата и сега люююююс кусур ти процента надолу?!
Адски е некоректно, а да ми се оправдавате, че правилата, които Вие сами пишете не са нарушени ми прилича малко на днешната ситуация в страната.
Адски е некоректно, а да ми се оправдавате, че правилата, които Вие сами пишете не са нарушени ми прилича малко на днешната ситуация в страната.
-
- Оръженосец
Много нечестно от тяхна страна. Бутнах всички дюкяни в единия си град защото не виждам голям смисъл с намаления добив на сградите! Замазаха ни очите една седмица с това увеличаване на добива и седмица по-късно пак го връщат в старата норма.. Трябва да има поне някаква компенсация за това!
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
стига бе, 4 града се строят за няма месец на 5 ниво сгради, преодолейте го
-
- Оръженосец
правят каквото им хрумне без да се съобразяват с каквото и да било-защо намалиха капацитета на добива в рудниците и обема ресурс,който събират-липсвали някакви ресусрси на пазара,защо не увеличиха и тяхният добив или процентното им съдържание в руините
- AlexAngelov
- Новобранец
е те могат да сменят всяка седмица квото им кефне-всеки месец ли да правим градове,и това за 1 месец може да стане пак с плащане,за месец-4 града-5 ниво сгради без пари когато направиш-ми се обадете, и въпроса отново отива до смученето на пари от джоба-тва от забавление мина в измекярски фондLCFDIVINE написа:стига бе, 4 града се строят за няма месец на 5 ниво сгради, преодолейте го
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
ето обаждам ти се, разбира се не в бг сървъра
- BigMaster
- Капитан
Ама вие май вярно не рабирате защо се случва това ? А ми айде замислетесе какво се случи след като дигнаха добива ? Сумати хора почнаха да правят много злато което почнаха да го слагат по пазара за черни перли и прецакваха играта на някои други? Това не е ли достатъчно да ви орежат крилете ? Вие за какви се мислите в тази игра за играчи? Та ние сме си само донори!