Намаляване на добива с 75% - какво става с тази игра?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
ednobebe
Новобранец

Намаляване на добива с 75% - какво става с тази игра?

#1 Мнение от ednobebe »

Защо са намалени добивите от всички добивни сгради с 75% ???
Дюкян 7 ниво дава 33 злато и само 0.045 такса вместо нормалните 88 злато и 0.12 такса? Същото важи и за мелниците, колибите, каменоломни, железни рудници и златни находища? Да не говорим че са намалени и складовете в рудниците - срамота!!
Каква ще ми е компенсацията за пропуснатите добиви в черни перли за час - все пак давам истински пари за тази игра и когато тя не отговаря на правилата би трябвало да ме компенсират?
Аватар
Begins
Новобранец

Re: Намаляване на добива с 75% - какво става с тази игра?

#2 Мнение от Begins »

ednobebe написа:Защо са намалени добивите от всички добивни сгради с 75% ???
Дюкян 7 ниво дава 33 злато и само 0.045 такса вместо нормалните 88 злато и 0.12 такса? Същото важи и за мелниците, колибите, каменоломни, железни рудници и златни находища? Да не говорим че са намалени и складовете в рудниците - срамота!!
Каква ще ми е компенсацията за пропуснатите добиви в черни перли за час - все пак давам истински пари за тази игра и когато тя не отговаря на правилата би трябвало да ме компенсират?
Здравей, компанията собственик, наричана още притежателя на пълните права, може да прави каквито си иска промени по всяко едно време , като може и да не уведоми играчите. Правилата не са нарушени :D
ednobebe
Новобранец

#3 Мнение от ednobebe »

Ами то хубаво не са нарушени правила, ама да информират седмица или две предварително - все пак тази игра е стратегия и всеки си е направил някакъв план за игра. Сега трябва наново да се бутат сгради и да се харчи ресурс за нови сгради. Когато намалят ресурса с който се плащат надници на войската с 75% то тогава да се намали и надницата на войската с 75%. Да не говорим за Солено езеро - и то е добива ресурси - утре може да се намали и техния добив с 75% - на 5 перли на час. Според мен трябва да изтрият и добивните свитъци от самата игра защото вече няма смисъл от тях, и да се премахне опцията за увеличаване на добива с перли - и от това няма смисъл вече. Намален ли е ресурса с който се придобиват черните перли - да не би и на тях цената им да е намалена с 75% и аз да не знам?
didito123Demon
Капитан

#4 Мнение от didito123Demon »

ednobebe написа:Ами то хубаво не са нарушени правила, ама да информират седмица или две предварително - все пак тази игра е стратегия и всеки си е направил някакъв план за игра. Сега трябва наново да се бутат сгради и да се харчи ресурс за нови сгради. Когато намалят ресурса с който се плащат надници на войската с 75% то тогава да се намали и надницата на войската с 75%. Да не говорим за Солено езеро - и то е добива ресурси - утре може да се намали и техния добив с 75% - на 5 перли на час. Според мен трябва да изтрият и добивните свитъци от самата игра защото вече няма смисъл от тях, и да се премахне опцията за увеличаване на добива с перли - и от това няма смисъл вече. Намален ли е ресурса с който се придобиват черните перли - да не би и на тях цената им да е намалена с 75% и аз да не знам?
аз вложиш сума ти пари за черни перли и сега изведнъж стана нещо прекалено нескопосано-намалиха добива и войската ми ще вземе да напуска а нямам още подходящата войска за руини 3* и не виждам начин как дасъбера армия като няма и ресурс за продаване а камо ли за поръчване на армия която ще ми бяга! Изложиха се сега страшно много и мисля че доста от младите играчи ще им се отиграе както и на мен
craziel
Новобранец

#5 Мнение от craziel »

Супер ни прецакахте...първо увеличихте добивите и си сметнах наново нещата и сега люююююс кусур ти процента надолу?!
Адски е некоректно, а да ми се оправдавате, че правилата, които Вие сами пишете не са нарушени ми прилича малко на днешната ситуация в страната.
experience
Оръженосец

#6 Мнение от experience »

Много нечестно от тяхна страна. Бутнах всички дюкяни в единия си град защото не виждам голям смисъл с намаления добив на сградите! Замазаха ни очите една седмица с това увеличаване на добива и седмица по-късно пак го връщат в старата норма.. Трябва да има поне някаква компенсация за това!
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#7 Мнение от LCFDIVINE »

стига бе, 4 града се строят за няма месец на 5 ниво сгради, преодолейте го
boselius
Оръженосец

#8 Мнение от boselius »

правят каквото им хрумне без да се съобразяват с каквото и да било-защо намалиха капацитета на добива в рудниците и обема ресурс,който събират-липсвали някакви ресусрси на пазара,защо не увеличиха и тяхният добив или процентното им съдържание в руините
Аватар
AlexAngelov
Новобранец

#9 Мнение от AlexAngelov »

LCFDIVINE написа:стига бе, 4 града се строят за няма месец на 5 ниво сгради, преодолейте го
е те могат да сменят всяка седмица квото им кефне-всеки месец ли да правим градове,и това за 1 месец може да стане пак с плащане,за месец-4 града-5 ниво сгради без пари когато направиш-ми се обадете, и въпроса отново отива до смученето на пари от джоба-тва от забавление мина в измекярски фонд
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#10 Мнение от LCFDIVINE »

ето обаждам ти се, разбира се не в бг сървъра
Аватар
BigMaster
Капитан

#11 Мнение от BigMaster »

Ама вие май вярно не рабирате защо се случва това ? А ми айде замислетесе какво се случи след като дигнаха добива ? Сумати хора почнаха да правят много злато което почнаха да го слагат по пазара за черни перли и прецакваха играта на някои други? Това не е ли достатъчно да ви орежат крилете ? Вие за какви се мислите в тази игра за играчи? Та ние сме си само донори!
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”