Имам една приятелка, която не може да си влезе в имението. Постоянно и показва, че такъв акаунт няма. Тя моли ако може на е-поща да и пратите линк, че без да иска го е изтрила
ника и е rapuncel1
Аз пробвах и влязох без проблем

Нека Вашата приятелка първо се опита да изчисти кеш и бисквитките, да обнови браузъра и да влезе през друг браузър.vili4 написа:Добър вечер!
Имам една приятелка, която не може да си влезе в имението. Постоянно и показва, че такъв акаунт няма. Тя моли ако може на е-поща да и пратите линк, че без да иска го е изтрила
ника и е rapuncel1
Аз пробвах и влязох без проблем
Извинете, но според наши данни, сте изпълнил куеста и сте взел наградата по него на 16 октомври, 23:18.de4koo написа:izvinqvam se za latinicata no imam malak problem
ispylnih kuesta za 2 ukrepleniq i trqbvashe da si polu4a nagradata no kogato napravih 2-roto ukreplenie kuesta mi is4ezna i nqma kak da si vzema nagradata ? kakyv e problema ?
Получихте съобщението за това на външната поща.ddt2012 написа:Здравейте! Днес по-рано исках да влезна в акаунта си от лаптопа , а не от настолния които се ползваше от друг в момента и след изписване на парола и име и натискайки - влез ми изписа че има мултиплициране а такова няма само където съм опитал да вляза от друго PC! Памощ!
Съвпадане на IP не е проблем.Dezertiora написа:Здравейте,
от моето IP ползваме интернет 4 човека. Проблем ли е ако и друг човек започне да играе играта? В смисъл да не ме блокират за мултиакаунтинг? Има ли някакви ограничения, които да ни се наложат за спазване, за да можем да си играем играта от 1 IP?
Поздрави
В подобни случаи опитайте следните действия:de4koo написа:здравейте тази вечер стана нещо и играта ме исхвърли няколкократно се опитвам да вляза но направо ми зарежда като нов играч и не ми дава да си вляза в моя акаунт. Ако може да ми обясните какъв е проблема и защо е така.
Оправих го но определено има някакъв проблем с влизането