пояснения

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
konko
Новобранец

пояснения

#1 Мнение от konko »

искам да задам въпрос относно според мен някакъв бъг армията ми се прибираше от грабеж на една руина оставаше още 25 мин докато се прибере и в следващият момент забелязвам че ме атакуват 1 сек след моята армия и атакуван от селище което се намира на 2 часа 1 мин и 58 сек с нормална армия от мен неговата армия беше с герой който има умението 25% по бърз ход и обувки с умение 25% по бърз ход смятах по всякъкъв начин че най бързото му пристигане до мен е за 1 час и 1 мин по всякъкъв начин правех изчисленията и така и не достигнах до логически отговор как може за толкова кратко време да стигне до мен та въпроса ми е

обяснете ми как може да стигне толкова бързо до мен ?
Achilles
Капитан

Re: пояснения

#2 Мнение от Achilles »

скрол плацдарм (5) примерно е още -30%
сега сметни 2ч -80%....
konko
Новобранец

#3 Мнение от konko »

никъде не показва да е активиран и ако е показва ли се че е активен
Trayan
Маршал

#4 Мнение от Trayan »

konko написа:искам да задам въпрос относно според мен някакъв бъг армията ми се прибираше от грабеж на една руина оставаше още 25 мин докато се прибере и в следващият момент забелязвам че ме атакуват 1 сек след моята армия и атакуван от селище което се намира на 2 часа 1 мин и 58 сек с нормална армия от мен неговата армия беше с герой който има умението 25% по бърз ход и обувки с умение 25% по бърз ход смятах по всякъкъв начин че най бързото му пристигане до мен е за 1 час и 1 мин по всякъкъв начин правех изчисленията и така и не достигнах до логически отговор как може за толкова кратко време да стигне до мен та въпроса ми е

обяснете ми как може да стигне толкова бързо до мен ?
Така не мога да ви отговоря. Има много различни начини да се съкрати продължителността на мисията. Ще ви помоля да ми прехвърлите по игровата поща доклад от битката, ще го прегледна и после ще видим, дали този въпрос изисква някакво по-дълбоко проучване.
konko
Новобранец

#5 Мнение от konko »

ами битката я има в таверната за битка на деня за 24 февруари 2013 ако там не може да помогне ще ти пратя доклада на лично--пратих ти и доклада на лично в игровата поща
Trayan
Маршал

#6 Мнение от Trayan »

konko написа:ами битката я има в таверната за битка на деня за 24 февруари 2013 ако там не може да помогне ще ти пратя доклада на лично--пратих ти и доклада на лично в игровата поща
Благодаря ви. Получих доклада, ще пиша в тази тема в течение на деня.
Trayan
Маршал

#7 Мнение от Trayan »

Във владението на атакуващия действително е било активно заклинанието Плацдарм на прехвърлянето. Вие можете да го видите при шпионаж 4 ниво, действието му не се отбелязва в доклада от битката.
И така, навик на героя -25%, артефакт Ботуши на степния воин -25%, заклинание Плацдарм на прехвърлянето от 3 ниво -20%. Поради всичко това времето на мисията в този случай се намалява до 36 минути 36 секунди.
konko
Новобранец

#8 Мнение от konko »

ами как тогава е свалено до 25 мин значи се губят някакви си почти 10 мин
Trayan
Маршал

#9 Мнение от Trayan »

konko написа:ами как тогава е свалено до 25 мин значи се губят някакви си почти 10 мин
Нашите специалисти не успяват да въпроизведат описаната от вас ситуация. Ако имате скрийншот, който илюстрира ситуацията, качете го, моля, в тази тема.
Съжалявам, но в случая без скрийншот не може.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”