Закупуване на черни перли
-
- Новобранец
Закупуване на черни перли
Е не наистина ще я пусна. закупих черни перли с СМС получих потвърждаващия СМС но те не се появиха в играта. след това пуснах още един СМС от друг номер но и те не се появиха в играта. Изчаках 20-30 минути и пуснах тук тема. Върнах се в играта и видях че от единя СМС перлите се появиха изтрих темата с убеждението че и другите ще закъснеят но ще дойдат но уви. Останах си със 180 перли за 12 лева. Някакви предложения за решаване на проблема?
-
- Новобранец
Re: Закупуване на черни перли
и при мен съштия проблем 2 смс и никакви перлиSTREPSILS написа:Е не наистина ще я пусна. закупих черни перли с СМС получих потвърждаващия СМС но те не се появиха в играта. след това пуснах още един СМС от друг номер но и те не се появиха в играта. Изчаках 20-30 минути и пуснах тук тема. Върнах се в играта и видях че от единя СМС перлите се появиха изтрих темата с убеждението че и другите ще закъснеят но ще дойдат но уви. Останах си със 180 перли за 12 лева. Някакви предложения за решаване на проблема?
-
- Новобранец
doidoha s dne6na data sled 00 4asa 

-
- Новобранец
Явно нещата не се оправят,и аз имам същия проблем.Моля админите да реагират!STREPSILS написа:Е не наистина ще я пусна. закупих черни перли с СМС получих потвърждаващия СМС но те не се появиха в играта. след това пуснах още един СМС от друг номер но и те не се появиха в играта. Изчаках 20-30 минути и пуснах тук тема. Върнах се в играта и видях че от единя СМС перлите се появиха изтрих темата с убеждението че и другите ще закъснеят но ще дойдат но уви. Останах си със 180 перли за 12 лева. Някакви предложения за решаване на проблема?
-
- Новобранец
Проблема се реши. Благодаря на администрацията.
-
- Новобранец
да и при мене е решен .макар че се появиха с 4 часа закъснение.Благодаря на администрациятаSTREPSILS написа:Проблема се реши. Благодаря на администрацията.