нива на достъп на шпионите
-
- Новобранец
нива на достъп на шпионите
Някой има ли идея как да получа 1,2,3 ниво на достъп до някой град ? Винаги колкото и шпиони да изпратя все имам 4 ниво а ми трябват по-ниските да си мина задачите.
-
- Капитан
Re: нива на достъп на шпионите
Шпионирай най-развитите градове(5-то ниво) и по-точно тези,които са защитени от Древните-там има по-голяма вероятност да има контрашпиони,а от съотношението:шпиони-контрашпиони ти зависи нивото на достъп.Ниво 4 на достъп-няма никакви контрашпиони.Ако някъде получиш ниво на достъп 1,тогава имаш два варианта:или обучаваш още шпиони и пак пробваш,или търсиш друг град.Успех!

-
- Новобранец
Търся някой в блозост до моите координати със контрашпионаж за да мога да си изпълня куеста с нивата на достъп на шпионите. Координатите са ми 53-3-10
-
- Новобранец
Мойте шпиони виждат само 1 ниво
-
- Магистър
спокойно, с времето ще намирате хора за всички задачи, никой не е казал, че трябва за 1 ден да ги направите.
-
- Новобранец
mitkoto написа:Някой има ли идея как да получа 1,2,3 ниво на достъп до някой град ? Винаги колкото и шпиони да изпратя все имам 4 ниво а ми трябват по-ниските да си мина задачите.
Здравейте,интересувам се специално за 3 ниво на шпионажа,как да го мина,че не ми стана много ясно.Благодаря предварително за помощта