Златен рудник

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
experience
Оръженосец

Златен рудник

#1 Мнение от experience »

Абе хора исках да ви попитам златните рудници във всички земи и месности може да се намират или само в определени?
Аватар
nodray
Магистър

Re: Златен рудник

#2 Мнение от nodray »

Навсякъде. Ето още инфо :
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Outer_estates
أنا أحب موني

نوضري
bozaka
Новобранец

#3 Мнение от bozaka »

много се извинявам нодрей но ако може като на лаик да ми обясниш как да си построя златна мина. ще бъда много благодарен
Аватар
nodray
Магистър

#4 Мнение от nodray »

bozaka написа:много се извинявам нодрей но ако може като на лаик да ми обясниш как да си построя златна мина. ще бъда много благодарен
Предполагам искаш да кажеш златна жила. Не се строи намира се с проучватели и се превзема с атака с избрана опция 'Превземане на външно владение' В горния линк съм постнал всичко по темата май :)

Превземане на владения
Можете да превземете външни владения, само ако сте изучили науката Външни владения .
Ако във Външните владения има построени защитни сгради, трябва първо да ги разрушите. В противен случай няма да можете да превземете владението.
Ако успеете да превземете Външното владение, в него ще се разрушат всички постройки от 1 ниво и някои от по-високо.
أنا أحب موني

نوضري
bozaka
Новобранец

#5 Мнение от bozaka »

първо - мерси многоза инфото
второ - напълно си прав че горе си описал всичко .... ама като няма кой да чете ... започва да задава и тъпи въпроси
лека вечер и успешна игра от мен
Аватар
nodray
Магистър

#6 Мнение от nodray »

Няма глупав въпрос, има глупав отговор :) :) :)
أنا أحب موني

نوضري
Docata
Новобранец

#7 Мнение от Docata »

А може ли да ми кажете къде пише до кога ще съществъва дадено външно владение, тъй като не можах да го открия в играта, а не успях да открия инфо за това и във форума или енциклопедията...
Аватар
nodray
Магистър

#8 Мнение от nodray »

Шпионираш външното владение (ако не е твое) и влизаш в централната сграда и пише :)
أنا أحب موني

نوضري
Docata
Новобранец

#9 Мнение от Docata »

Чудесно, много ти благодаря!
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”