Златен рудник
-
- Оръженосец
Златен рудник
Абе хора исках да ви попитам златните рудници във всички земи и месности може да се намират или само в определени?
- nodray
- Магистър
Re: Златен рудник
Навсякъде. Ето още инфо :
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Outer_estates
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Outer_estates
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Новобранец
много се извинявам нодрей но ако може като на лаик да ми обясниш как да си построя златна мина. ще бъда много благодарен
- nodray
- Магистър
Предполагам искаш да кажеш златна жила. Не се строи намира се с проучватели и се превзема с атака с избрана опция 'Превземане на външно владение' В горния линк съм постнал всичко по темата майbozaka написа:много се извинявам нодрей но ако може като на лаик да ми обясниш как да си построя златна мина. ще бъда много благодарен

Превземане на владения
Можете да превземете външни владения, само ако сте изучили науката Външни владения .
Ако във Външните владения има построени защитни сгради, трябва първо да ги разрушите. В противен случай няма да можете да превземете владението.
Ако успеете да превземете Външното владение, в него ще се разрушат всички постройки от 1 ниво и някои от по-високо.
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Новобранец
първо - мерси многоза инфото
второ - напълно си прав че горе си описал всичко .... ама като няма кой да чете ... започва да задава и тъпи въпроси
лека вечер и успешна игра от мен
второ - напълно си прав че горе си описал всичко .... ама като няма кой да чете ... започва да задава и тъпи въпроси
лека вечер и успешна игра от мен
- nodray
- Магистър
-
- Новобранец
А може ли да ми кажете къде пише до кога ще съществъва дадено външно владение, тъй като не можах да го открия в играта, а не успях да открия инфо за това и във форума или енциклопедията...
- nodray
- Магистър
Шпионираш външното владение (ако не е твое) и влизаш в централната сграда и пише 

أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Новобранец
Чудесно, много ти благодаря!