Проблен с зареждане през телефон

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Ruje
Новобранец

Проблен с зареждане през телефон

#1 Мнение от Ruje »

нямам време куестут ми изтича :(
Trayan
Маршал

Re: Проблен с зареждане през телефон

#2 Мнение от Trayan »

Уточнете, моля:
1.сигурни ли сте, че сте извършвали плащането крачка по крачка: играта - начини на плащане - СМС - тарифи - сайт на Fortumo или направо от сайта на Fortumo?
2.позволява ли Вашият тарифен план да извършвате плащания през Интернет?;
3. взеха ли Ви пари и ако да - взеха ли ги за СМС или за СМС +ЧП?
Ако сте сигурни, че извършвахте плащането правилно, напишете на администрацията по игровата поща или на support_bg@gain2f.com следните данни:
1.Вашия номер в международен формат;
2.дата и време на изпращане на СМС;
3.текст на изпратения СМС;
4.сума на плащане;
5.какъв е точно проблемът (нищо не получихте, получихте отговор - какъв?).

Плащането може да трае до 24 часа. Кога опитвахте да платите?
Thanatos
Новобранец

#3 Мнение от Thanatos »

и аз имам проблем с плащането с смс
изпратих sms за копуване на 69 перли на номер 1916.понеже мислех че текса ТХТ е на английски го написах така,но ми прати обратно съобщение :"za sajalenie ne mojem da namerim iskanata ot vas uskuga.veroqtnata prichina e greshno izpisvane na kluchovata duma.molq proverete i q izpratete otnovo "
написах текста и на български,но пак получих същото съобщение.моля за вашето съдеиствие и дано да не ми начесли пари на сметката за нещо което не съм използвал.
Ruje
Новобранец

#4 Мнение от Ruje »

сайта даваше грешка но, няма смисъл вече това беше 6 провалена мисия за артефакта
Trayan
Маршал

#5 Мнение от Trayan »

Ruje написа:сайта даваше грешка но, няма смисъл вече това беше 6 провалена мисия за артефакта
Ruje, ще науча какъв беше проблемът и ще пиша в тази тема.
Thanatos написа:и аз имам проблем с плащането с смс
изпратих sms за копуване на 69 перли на номер 1916.понеже мислех че текса ТХТ е на английски го написах така,но ми прати обратно съобщение :"za sajalenie ne mojem da namerim iskanata ot vas uskuga.veroqtnata prichina e greshno izpisvane na kluchovata duma.molq proverete i q izpratete otnovo "
написах текста и на български,но пак получих същото съобщение.моля за вашето съдеиствие и дано да не ми начесли пари на сметката за нещо което не съм използвал.
Thanatos, моля, вижте моя първи отговор в тази тема и изпратете посочените там данни на администрацията по игровата (бутон "Напиши на администрацията") или по външната поща (support_bg@gain2f.com).
Trayan
Маршал

#6 Мнение от Trayan »

Ruje, сайтът на Fortumo и линка към него по това време са работили както трябва. Проблемът беше във Вашия компютър или във Вашата мрежа.
За следващия път, ако се случи подобно нещо, изчистете кеша, бисквитките и историята на изтегленията, затворете браузъра, отворете го пак и опитайте отново.
Куестът ще ви бъде възстановен в най-скоро време, както и този със 150 задачи.
konstola
Новобранец

#7 Мнение от konstola »

Здравейте .имам абсолютно същия проблем .
Преди два часа и половина пратих смс за 173 перли ,върна ми отговор че не съм написал вярно думата и нито перла в акаунта :( Не за първи път пращам смс и съм сигурен че е както трябва.Писах и на съпорта но нищо само ми върнаха имейл с питанка да ли съм сигурен че съм направил всичко както трябва.Моля ви ако може да направите проверка защото поради тази причина изпуснах двата куеста за време.Писах на съпорта когато оставаха 2 часа до куестовете с надежда да оправят проблема на време ,но сега нито куестове имам ,нито перли и съм на минус с парите за смс-а :o
Благодаря предварително за помоща
Trayan
Маршал

#8 Мнение от Trayan »

Получихте отговор по външната поща.
Проблемът беше решен.
Провалените куестове ще бъдат възстановени в най-скоро време.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”