Проблем с фейсбук логин акаунт

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Doblleblood
Новобранец

Проблем с фейсбук логин акаунт

#1 Мнение от Doblleblood »

Здравейте! Има потребители, които ползват логин през ФБ акаунт и не могат да влязат в играта нито от мобилно приложение, нито през браузър? Какво трябва да се направи?
Благодаря,предварително!
Manofawar
Новобранец

Re: Проблем с фейсбук логин акаунт

#2 Мнение от Manofawar »

Наложи ми се да създам нов акаунт за да мога да пиша във форума. Дано не ме накажат за това.
От няколко часа се опитвам да вляза през фейса, но успех никакъв. Армията ми е уязвима, турнира си тече, знамената ми са на течение, а от администрацията отговор няма. Да не говорим, че не мога да пиша във форума, ако не наруша правилата, създавайки нов акаунт.
Благодаря на Doblleblood за темата и моля проблема да бъде отстранен максимално бързо. Ако не друго, поне ни дайте опция да заменим фейсбук логина с нормален такъв!
jeronimo1
Новобранец

#3 Мнение от jeronimo1 »

Тука я прочетат след седмица я не :D на всички дано оправят проблема бързо и наистина трябва да се помисли за алтернативно влизане на акаунтите логнати през фейсбук тъй като не е първия случай на този проблем
jeronimo1
Новобранец

#4 Мнение от jeronimo1 »

За проблеми пишете на имейл legal@elyland.net на английски
patoki79
Новобранец

#5 Мнение от patoki79 »

Контакти
E-mail: support_bg@elyland.net

Elyland Investment Company Limited
+35724030060
7 Florinis Street, Greg Tower, 2nd Floor
PC 1065 Nicosia – Cyprus
Manofawar
Новобранец

#6 Мнение от Manofawar »

Изобщо не се занимавайте да пишете на тия мърди!!! Ще ме питата те на какъв адрес се опитвам да влезна в играта и какво ми излиза на екрана!!! ЧЕСТНО ЛИ БЕ???? Проблема е толкова явен, ясен, доказан, докладван, сериозен и пр. те ме питат, представете си, КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА!!! То бива незаинтересованост бива, ама тия биха всички рекорди!!!
Армията ми се разбяга, блокираха ме в аукциона, за турнира изобщо няма да говоря, а тия боклуци ме питат КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА!!!
Заради такива мърши ни е срам да се наречем българи. Заради такава сган ни ненавиждат по целия свят. Заради такива недоносчета стоим в калта и никога няма изпълзим от нея!!!
А аз, глупака, им дадох пари... Такива сме си ние, българите - наивни, лековерни и винаги виждаме в мрака надежда! Чак не мога да се понасям!

Айде чао от мене. Дори БЪЛГАРСКОТО ми търпение си има граници.

Специално към поддръжката на играта - искрено ви пожелавам да попаднете на безхаберници като вас самите, но когато ви трябва спешна медицинска помощ!!! Такива като вас се оправят само с болка!!!!!!!!!!!!!!!
WhiteKnght
Новобранец

#7 Мнение от WhiteKnght »

След точно 3 месеца, сагата се повтаря - имам съобщения за изтекъл сертификат на mlgame.bg при логин и невъзможност да се логна през мобилна версия.
Очаквам след 3-7 дена да не можем да се логваме с ФБ акаунт отново, докато администрацията не си спомни и за този тип играчи..

Пазете се от аукциони, че ще стане внезапно :)
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”