Това е некоректно и недопустимо .
Освен ако не се смятате за прекалено велики и недостижими .
За мен Администрацията в този сървър е просто жалка .
Можете да ми сложите Бан за винаги това няма да промени мнението ми за Вас .
Защо лансирате определени играчи ?
-
- Новобранец
-
- Капитан
Re: Защо лансирате определени играчи ?
Кое е некоректно?
И всъщност след Barcelino, трябва в кавички да сложиш "dimimen" или bajmangal, или може би kakebrat, а защо не tropata
Или някой от другите мултита
И да некоректно е, защото ако администрацията си даде малко зор и изчисти от мултита сървъра ще е интересно как се хранят армии, които са на лимит от руини издръжка. Също така ако огледат как и от какви битки са формирани кухите рейтинги по фракция и рейтингите на героите, а и как се случва някой да има във възкресителниците 200К+ лекарки!
ДА господа администрация, не е лошо да прегледате как има възкресителници с 50К, 100К, 200К и то САМО лечители и как са се озовали там! Нека да се види в логовете на битките и ще настане забава. Изчистете сървъра от "зомбирани" и ще се съживи играта.
И всъщност след Barcelino, трябва в кавички да сложиш "dimimen" или bajmangal, или може би kakebrat, а защо не tropata

ДА господа администрация, не е лошо да прегледате как има възкресителници с 50К, 100К, 200К и то САМО лечители и как са се озовали там! Нека да се види в логовете на битките и ще настане забава. Изчистете сървъра от "зомбирани" и ще се съживи играта.
-
- Новобранец
Така наречената ,,администрация'' (група търтеи),няма за цел да изчиства и подобрява каквото и да е защото всичко е заебано и оставено на произвола и само знаят да ревът за Инвест на пари.Нито руини се пускат рентабилно,за перли-да не съм чул.Руините излизали на случаен принцип-що не излязат 5 руини 5* и 6* с по 30-40 перли,ами излизат фъшкии 1 и 2* по 7 броя,а?Че и имат безочието да се оправдават.Свърши се тоя сървър-при бездарници и некадърници-всичко умира безвъзвратно 

-
- Новобранец
От кога чакам да се изчистят мултитата и да си дойдем на думата. От 4 години да трамбовам аз в играта и някой за 5 месеца ми филосовства-Карамба. Админи - мили мои ангелчета, хайде ......