Днес хакнаха акаунта на играча Desoi писа на администрацията веднага но няма никакъв отговор какво може да се направи по въпроса .
След хака веднага се пусна затваряне за момента няма поразии по акаунта но не се знае до кога ще е това .
МОля помогнете човека вкара 150 000 перли преди седмица накупи си артефакти и т.н и сега не може да играе .
Праща поне 5 пъти молба за смяна на паролата но не получава на неговия имейл нищо .
Хакнаха акаунта на играча Desoi какво може да се направи
-
- Оръженосец
-
- Оръженосец
Re: Хакнаха акаунта на играча Desoi какво може да се направи
Изобщо на някой пука ли му какво се случва в тази игра ???
Админите и модераторите с какво са толкова заети че дори не отговарят .
Явно са заети да си броят паричките спечелени от такива като нас който наливат в тази игра .
Админите и модераторите с какво са толкова заети че дори не отговарят .
Явно са заети да си броят паричките спечелени от такива като нас който наливат в тази игра .
-
- Новобранец
Добър ден, Дими... добър ден! Ти сега ли го осъзна? След 3 години в този сървър? Грам не ги е*е, че са хакнали акаунта на Десо, онзи може да налива дори повече пари от него, какво точно губят?
-
- Оръженосец
Явно нищо .
Но виждам са уникално загрижени за играчите в сървъра чак да им завиди човек на безхаберието с което се отнасят към толкова сериозни проблеми .
Но виждам са уникално загрижени за играчите в сървъра чак да им завиди човек на безхаберието с което се отнасят към толкова сериозни проблеми .
-
- Новобранец
Вероятно акаунта е на друг емайл.Dimimen написа: Праща поне 5 пъти молба за смяна на паролата но не получава на неговия имейл нищо .
-
- Новобранец
То май и админи вече няма?
Като гледам никой не ви отговаря.
Като гледам никой не ви отговаря.

-
- Оръженосец
ТО Админите и модератори са заети хора .Броят си паричките от такива бунаци като нас който ги влагаме в тази игра .
Играл съм и на други сървъри там отношението на Администраторите е съвсем различно .Не отговарят ботове като тук ако имаш проблем ти го решават и т.н .
Но тук в играта е така както в парламента ни говори си не ми пречиш и това е .
Не знам дали има някакъв шанс ако се оплачем в защита на потребителите ще взема да се пробвам да видя какво ще стане .
Ние си купуваме с пари разни неща след време Админите решават че ще ги прецакат и пак ще искат пари за същите неща в даден момент когато някой почне да играе по сериозно му прецакват акаунта абе пълна идилия .
Ще взема да я похваля тази игра по раните му там форуми и други сайтове колко е хубава и как те прецакват когато и както си искат .
Играл съм и на други сървъри там отношението на Администраторите е съвсем различно .Не отговарят ботове като тук ако имаш проблем ти го решават и т.н .
Но тук в играта е така както в парламента ни говори си не ми пречиш и това е .
Не знам дали има някакъв шанс ако се оплачем в защита на потребителите ще взема да се пробвам да видя какво ще стане .
Ние си купуваме с пари разни неща след време Админите решават че ще ги прецакат и пак ще искат пари за същите неща в даден момент когато някой почне да играе по сериозно му прецакват акаунта абе пълна идилия .
Ще взема да я похваля тази игра по раните му там форуми и други сайтове колко е хубава и как те прецакват когато и както си искат .
-
- Новобранец
Този сървър е жалка картина и става все по жалка .
Админите те пращат да пишеш тук и какво от това дреме им на сайдера кой какво пише .
Уникално жалки са просто .
Отговарят ти ботове с написани фрази и толкова .
Админите те пращат да пишеш тук и какво от това дреме им на сайдера кой какво пише .
Уникално жалки са просто .
Отговарят ти ботове с написани фрази и толкова .