мобилна весия

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Krasi15
Новобранец

мобилна весия

#1 Мнение от Krasi15 »

снимка на грешката която ми дава за неуспешно свързване
снимка на грешката която ми дава за неуспешно свързване
като изполвам мобилния си интернет на телефона немога да влезна в играта... а като пусна wi-fi влизам без проблеми. Някой може ли да ми обясни защо? дава ми следния еррор от прикачената снимка. И да отбележа че това е повече от месец... едва ли сървара е паднал за толкова време
Krasi15
Новобранец

Re: мобилна весия

#2 Мнение от Krasi15 »

сериозно ли никой няма да отговори... ? знаех, че екипа от администратори е зле.. но баш толкова не го очаквах
lasouris
Оръженосец

#3 Мнение от lasouris »

Трябва да изпратете този скрийншот на support_mobile@elyland.net
sartor
Новобранец

#4 Мнение от sartor »

Същия проблем го имам, когато съм с бавни МВ, провери дали проблема не ти е от бързината на интернета.
monopol
Новобранец

#5 Мнение от monopol »

При мен се получи същия проблем:
Играта си върви нормално през домашния компютър, но не мога да си влизам през телефона и мобилното приложение. До вчера си работеше нормално и там, а днес нещо не работи. Деинсталирах приложението и на ново го инсталирах, но не се оправи. Върнах си фабричните настройки на телефона и ги пренаредих на ново - нямаше ефект. Свързах се и с мобилния оператор, от там ми пратиха нови настройки за интернет, но не помогна. Провериха ми интернета и казаха че няма никави ограничения от тяхна страна, които да ми пречат. Странното е че всички други приложения ползващи интернет си работят нормално. Само мобилното приложение на My lands не тръгва и ми изписва че няма връзка с интернет. Другото странно е че когато ползвам Wi-Fi от домашния интернет или от друг мобилен интернет приложението си работи нормално. Прехвърлих си сим картата на друг апарат, изтеглих приложението на новия телефон, но нямаше промяна - проблема си остана същия. Комбинацията между моя мобилен интернет и мобилното приложение на играта не върви. Не знам какво още да пробвам за да го подкарам отново.
Моля за съвет как да се справя.
Някой друг играч имал ли е проблем като моя?
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”