Защо заключвате теми!!!

Какво не ви харесва или предизвиква неудобства в играта
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
interkom
Капитан

Защо заключвате теми!!!

#1 Мнение от interkom »

viewtopic.php?f=12&t=2099&sid=4f40a5b01 ... df138b9fe9

Защо заключихте тая тема!?
Защо не давате отговори!?
В този раздел трябва всяко второ мнение да е от администратор, а отговори не виждам!?
lasouris
Оръженосец

Re: Защо заключвате теми!!!

#2 Мнение от lasouris »

Отговор беше горе на страницата, затова темата е заключена.
interkom
Капитан

#3 Мнение от interkom »

А бе еййййй!!!!!!!!!!!!!!

viewtopic.php?f=41&t=2155&sid=abbca56a9 ... a7373cdf6b

А ТАЯ ТЕМА защо е заключена!!! Да не би да сте решили тоя ПРОБЛЕМ!!!!

Еййййй най-мразя някой да се прави на тарикат и да НЕ СИ гледа задълженията!!!

След като сме ви дали по 1 чувал пари ще ни коткате и ще ни оправяте проблемите!!!
Щот админи ли сте кви сте не знам, ама да ми заключвате темата все едно ми затваряте устатата и ми казвате да си трая!!!
Еййй само няма да се правите на тарикати!!!!

АЙДЕ ОТГОВОРЕТЕ ЗАЩО ИМА ПРОБЛЕМ С РУИНИТЕ 5 и 6 НИВО, защото едва ли вие сте хората, които ще правите на глупаци 1000 човека!!!!

Еййййййй админи преди 3 дена съм чистил 70-80 кралства на 4-ия ден има по 5 или 6 малки руини, ВИЕ или НЕ можете да мислите или не искате!!!! Оправете тоя проблем, защото .... !!!!
teran
Новобранец

#4 Мнение от teran »

Съгласен съм,не може да се почистват малките руйни и да пак да няма големи

пък и всички руйни са със 1 перла,не че ако са със повече някой ще стане богат,но друго си е да се зарадваш от време на време със някоя и друга руйна със повече перли

тая игра умира

новите неща стоунхенж и граал добре,но играта има нужда да се развива постоянно.още много нови неща могат да се добавят,за да се привлече вниманието на играчите (аз мога да предложа доста неща,но пък на мен кой ли ще ми обърне внимание)

играя друга игра и там всяка седмица има нещо ново и най вече нови играчи.

това е моето мнение,не може едно и също и да се чака прогрес

нови неща трябват,който да задържат старите играчи и да привлекат нови
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#5 Мнение от LCFDIVINE »

И коя е тази игра, колко играчи ще привлече? Всичко е до време после отлив но пак сте тук нали, не сте се преместили в "онази" игра...
Аз смятам че трябва всички сървари да се обединят(в същност steam-my lands е нещо подобно)
teran
Новобранец

#6 Мнение от teran »

няма да ти дам линк,ще ме обвинят,че отказвам играчи

за тази другата онлайн игра,за която става въпрос има постоянно нещо ново и това предизвиква интерес,стари и нови играчи си закупуват необходимият им ресурс (разбира се никой не те задължава да купуваш,но доста трудно имаш това което имат закупилите)

приливи и отливи на играчи винаги ще има,въпросът е прилива да е по голям

не може на едно нещо да не направиш обновление и да чакаш клиентите да купуват пак и пак
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#7 Мнение от LCFDIVINE »

Виж сега ти в друга игра нямаш шанс да ме преместиш без да имам там админски права(да ви трия постовете и акаунтите когато трябва без предупреждение) и дебела заплата :lol:
просто сподели като човек да видя става ли за нещо, и тук имате новости, кралски комплект който само твоите могат да притежават, това не е ли новост, имате 100 човека събирачи на флагове, 100 подлоги и 100 мултака и това е новост някакъв вид ама трябва да ти кажа че игрите с всекидневни новости общо взето само на това разчитат да не изчезнат
Имаше едноооо време имрерияонлайн без картинки детски, изчистена от всякъде и не изчезваш на ма****та си за 60 а за 1 секунда , дебнеш стига да можеш и да искаш ако трябва 2 месеца да изчекнеш даден дразнител, без въскресителница и бонус само от морал(ако си морален), няма я вече от новости всеки ден(има детски картинки отдавна, аз пиша да речем за 2007 лето, което също не е вярно) :lol: =на да си купуваш тук цели комплекти така че нека да я "чуем" тази прехвалена игра ;)
Rexx
Новобранец

#8 Мнение от Rexx »

Колкото ще се върнеш в ИО, толкова ще отидеш и в някоя нова, подобна на МЛ игра.
Ноо.. мога ти препоръчам Майнкрафт - нови скинове всеки ден и чата бълбука от мнения :) Има си пишеш там, докато те заболят пръстите :)
Аз лично не помня през лето 2007-мо да се е налагало да чакаш два месеца в ИО, за да удариш някой, но ти изглежда си от държеливите ,)

В случая, в сериозна тема, си говорите празни приказки...

А е престъпно да се закриват мнения по наболели теми в сървъра, както и да се чака по една седмица отговор от админ!

Смешно е да вляза за пръв път във форума, да потърся отношение от страна на администрацията, и да попадна на 11 коментара, 9 от които с рекламна цел...
Ясно е, че нещото подвизаващо се като админ, го влече промотирането, но освен със тех проблемите, на които сме свидетели последните два дни, нека се заеме и с отговори във форума..по възможност на правилен български език!
Briit
Новобранец

#9 Мнение от Briit »

Аз също искам да знам, при положение,че съм отнесла въпрос до администрацията относно нарастващата липсата на руини 5 и 6 от месеци от къде на къде ще ми се отговаря лаконично-"Предадохме информацията на специалисти", и проблема ще си остава висящ, а ние ще се чудим как да си издържаме едниците?Не ми отправяйте заплахи,че ще третирате въпросите ми по тази тема като спам, за да не задам където трябва въпросът на какъв принцип се избират админите и свързани ли са по някакъв начин с акаунти в сървърите!Надявам се разбирате, че уважението трябва да е взаимно , а вашето с максимална яснота по наболели теми и с отговори за решения и отстраняване на проблемите, а не "чиновническото " им прехвърляне в прашна папка на дъното на кантонерката!!!!Ако нямате функцията да решите проблема поставете бутон за връзка със специалистите, за да не ви досаждаме с изискванията си!Защото това е нерешен голям проблем, от който зависи косвено и вашето администриране по сървърите.Няма ли играчи ,няма нужда от админи!
interkom
Капитан

#10 Мнение от interkom »

Май няма администратори или ако, то по-добре да ги няма :). Не мислят грам за развитието на новия сървър. А може би всичко е с умисъл - кравите са издоени и вече няма нужда от тях ............... и си чакат новите играчи, които да инвестират :). Трябва да е много тъпа системата за излизане на новите руини, защото най-масовите руини са 2 ниво, а играчи 2 звезди почти няма.
desiko
Новобранец

#11 Мнение от desiko »

Е как няма? Аз
Дай да ги изчистя.
radoslav111
Капитан

#12 Мнение от radoslav111 »

Мисля че идеята им е следната:
Тези, които вече са пет звездни, отдавна са разбрали що за стока е цялата игра и че Администрацията и всичко за нищо не става. Обаче тези, които са нови, не го знаят, а пък и играта е доста зарибяваща и наистина те кара да си плащаш /щом аз съм вкарвал пари.../. Така че, ма*ната ви стари играчи, добре дошли на новите, а щом и новите станат стари, то ще дойдат нови отново. ;) :lol: И така, колелото се върти...
Публикувай отговор

Обратно към “Какво НЕ ви харесва”