Заклинател???

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
kosatkata
Оръженосец

Заклинател???

#1 Мнение от kosatkata »

Ако играч има развит вече герой "Заклинател" и падне на 4-то ниво. Какво се случва с навиците и героя?
"Играчите с званието Капитан, Магистър, Маршал не могат да наемат Герой-Заклинател."
Аватар
red8
Новобранец

Re: Заклинател???

#2 Мнение от red8 »

Обикновено героя стои като слисан и не е активен, когато играча не отговаря на изискванията за героя, в конкретния случай би трябвало също да е така.
kosatkata
Оръженосец

#3 Мнение от kosatkata »

А ако героя има и други специалности, те активни ли са?
Пример: Лечител, Заклинател, Илюзионист!
radoslav111
Капитан

#4 Мнение от radoslav111 »

Хмм... доколкото знам, героите не се подчиняват само и единствено на Оръженосци. Следователно, и да паднеш на 4-то ниво, няма да се случи нищо с героя ти... поне аз така си мисля, имам разузнавач и ми се е случвало.
PalavataSvinia
Новобранец

#5 Мнение от PalavataSvinia »

radoslav111 е прав.
Не можеш, да го наемаш, ако не си 5*.
Можеш да му ползваш навиците и дори да го избираш като 2ра или 3та специалност :)

Например, ти си 2* и си взимаш нАркоман, за 2ра специалност можеш да си избереш заклинател и да си му ползваш навиците и заклинанията.

Поздрави
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”