Братството на меча

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
denifire
Новобранец

Братството на меча

#1 Мнение от denifire »

Имам няколко въпроса които не са уточнени в енциклопедията относно братството на меча:
1.Двама съюзници могат ли да си поръчат един на друг един и същ играч, ако имат възможност.
2.Колко точно време трябва да мине м/у двете поръчки - 1,2,3 5 дни
3.Когато си приел поръчка за играч от даден клан и си изпълнил вече поръчката, има ли време което трябва да мине за да приемеш поръчка за друг играч от същия клан.
Въпросите ми са зададени във връзка с това ,че не виждам поръчките от съюзници. като времето което е минало от последната поръчка /която вече е изпълнена/ е повече от 3 дни
Също така не виждам поръчки на хора които са ме атакували
keks
Site Admin

Re: Братството на меча

#2 Мнение от keks »

denifire написа:Имам няколко въпроса които не са уточнени в енциклопедията относно братството на меча:
1.Двама съюзници могат ли да си поръчат един на друг един и същ играч, ако имат възможност.
2.Колко точно време трябва да мине м/у двете поръчки - 1,2,3 5 дни
3.Когато си приел поръчка за играч от даден клан и си изпълнил вече поръчката, има ли време което трябва да мине за да приемеш поръчка за друг играч от същия клан.
Въпросите ми са зададени във връзка с това ,че не виждам поръчките от съюзници. като времето което е минало от последната поръчка /която вече е изпълнена/ е повече от 3 дни
Също така не виждам поръчки на хора които са ме атакували
Здравейте.
В Енциклопедия доста подробно е описано, че:
1.За един обидник поръчителят може да направи не повече от 1 поръчка за даденото време. Неограничено количество поръчители могат поръчат един и същи играч.
2.Изпълнителят може да изпълнява 1 поръчка в дадено време.
3.Изпълнителят може да изпълнява 1 поръчка в дадено време.
Поръчката е недостъпна за обидника, неговите съюзници, неговите съкланници и членовете на клановете с които неговия клан е подписал мирен договор.
denifire
Новобранец

#3 Мнение от denifire »

.....
добре
последно питане
Защо не мога да виждам поръчки които прави мой съюзник, при условие ,че играча който е поръчан не е в един клан с мен, не сме съюзници, клановете ни не са в съюз.
didito123Demon
Капитан

#4 Мнение от didito123Demon »

аз ги питах това отдавна но ми отговориха-изчакайте,прави се проверка по случая! И да уточня още чакам отговор може би повече от седмица,а те си проверяват ли проверяват ама какво ?????
kaktyc
Капитан

#5 Мнение от kaktyc »

keks, отговор 3 не е отговор на въпрос 3.
Хайде, ще задам същия въпрос по по-различен начин с надеждата да го разбереш, осмислиш и дадеш адекватен отговор.
Играч Х вече е изпълнил поръчка. Обърни внимание на използваното минало време. Т.е. поръчката е приключена и НЯМА ПРИЕТА И АКТИВНА ДРУГА ПОРЪЧКА В МОМЕНТА. Защо в този случай играча Х не вижда НОВА поръчка за играча Y, срещу когото вече е изпълнил една поръчка и я е приключил (завършил) успешно? Ако трябва да мине някаква време преди да може да приеме НОВА поръчка за СЪЩИЯ играч, то какво е това време, понеже никъде не е описано?
keks
Site Admin

#6 Мнение от keks »

kaktyc написа:keks, отговор 3 не е отговор на въпрос 3.
Хайде, ще задам същия въпрос по по-различен начин с надеждата да го разбереш, осмислиш и дадеш адекватен отговор.
Играч Х вече е изпълнил поръчка. Обърни внимание на използваното минало време. Т.е. поръчката е приключена и НЯМА ПРИЕТА И АКТИВНА ДРУГА ПОРЪЧКА В МОМЕНТА. Защо в този случай играча Х не вижда НОВА поръчка за играча Y, срещу когото вече е изпълнил една поръчка и я е приключил (завършил) успешно? Ако трябва да мине някаква време преди да може да приеме НОВА поръчка за СЪЩИЯ играч, то какво е това време, понеже никъде не е описано?
Ако поръчката я има, то не може да бъде видима поради:
"Поръчителят може да посоче ограничение за общия рейтинг на изпълнителя. Пример, не по-малко от TOP 200.
По подразбиране рейтинг на изпълнител "без ограничения".
keks
Site Admin

#7 Мнение от keks »

denifire написа:.....
добре
последно питане
Защо не мога да виждам поръчки които прави мой съюзник, при условие ,че играча който е поръчан не е в един клан с мен, не сме съюзници, клановете ни не са в съюз.
По този въпрос направих запитване към специалистите:

Играчите не трябва да видят всички поръчки, играчът вижда само 20% от всички поръчки на случаен принцип
+ не се вижда поръчките за своите съклановци и съюзници.
kaktyc
Капитан

#8 Мнение от kaktyc »

Ако поръчката я има, то не може да бъде видима поради:
"Поръчителят може да посоче ограничение за общия рейтинг на изпълнителя. Пример, не по-малко от TOP 200.
По подразбиране рейтинг на изпълнител "без ограничения".
в поръчката НЯМА никакви ограничения посочени. Друго логично обяснение?
и само да допълня: не става въпрос само за 1 поръчка към 1 поръчан играч. Опитваме с поръчки към трима различни играчи и никоя от поръчките аз не виждам.
Днес направихме пак няколко опита. При последния опит мой съюзник пусна поръчки едновременно за 3 (три) различни играча. От ттези 3 поръчки аз видях 0 (НУЛА).
Или по вашата логика трябва пусне поне 5 поръчки, за да видя 1 при този 20% шанс? Хайде, стига глупости.
didito123Demon
Капитан

#9 Мнение от didito123Demon »

Някакво недопустимо ограничение прилагат което ни засяга пряко но ТЕ така решили да бъде.Какви са тези глупости да виждаш на случаен принцип 20% от поръчките?Кой идиот ги измисля тези правила които ни ограничават в правото на избор при положение че постоянно за всяко нещо искат перли да купуваш?
kaktyc
Капитан

#10 Мнение от kaktyc »

Ти вярваш ли им, че има такова правило?? Това е чудесно оправдание да обърнат дефекта в ефект. Вместо да признаят, че програмистите им са некадърни и не знаят защо се получава така, то разправят, че нарочно било така направено. :D
Опита от последния час: аз и съюзника ми поръчваме един и същи човек. Той вижда моята поръчка и още 1 за друг играч. Аз не виждам неговата. В допълнение съюзника ми пуска още 3 поръчки за различни играчи. Така налични са 4 негови поръчки и 1 чужда. От общо 5 поръчки аз отново не виждам нито една.
LordKein
Капитан

#11 Мнение от LordKein »

Сега тук само предполагам и гадая, но може да се пробва. Има вероятност ИЗПЪЛНИТЕЛЯ на дадена поръчка да не може да е ПОРЪЧИТЕЛ с друга спрямо ПОРЪЧИТЕЛЯ на първата.И реално който поръча първи изпълнява а другия чака, докато се изпълни поръчката.
kaktyc
Капитан

#12 Мнение от kaktyc »

Лорде, няколко пъти успяхме заедно със съюзника да поръчаме един и същи играч и да изпълним взаимно поръчките си, а също така и поръчаният после да направи поръчка за нас. Затова мисля, че има някакъв бъг, а не закономерност.
albalend
Новобранец

#13 Мнение от albalend »

да не говорим, че за 1 определен играч нито аз, нито съюзникът ми виждаме поръчката, макар че не е поръчван преди това и нямаме никакви отношения с него и сме пробвали поне 10 пъти...
didito123Demon
Капитан

#14 Мнение от didito123Demon »

Има бъг и то е ясно но явно на никой не му се занимава да го оправи и така е по лесно за тях-мързела е голяма работа особенно от хора от които зависи играта и техните приходи,но като са им фиксирани явно заплатите защо да се занимават с нашите проблеми в играта? Я да почнат да вземат проценти от приходите в играта и от това да им зависи заплатата да видиме дали няма да обръщат внимание и поправят грешките!!!
keks
Site Admin

#15 Мнение от keks »

didito123Demon написа:Някакво недопустимо ограничение прилагат което ни засяга пряко но ТЕ така решили да бъде.Какви са тези глупости да виждаш на случаен принцип 20% от поръчките?Кой идиот ги измисля тези правила които ни ограничават в правото на избор при положение че постоянно за всяко нещо искат перли да купуваш?
Това беше направено зада предотврати уговорки между играещи.
keks
Site Admin

#16 Мнение от keks »

kaktyc написа:Ти вярваш ли им, че има такова правило?? Това е чудесно оправдание да обърнат дефекта в ефект. Вместо да признаят, че програмистите им са некадърни и не знаят защо се получава така, то разправят, че нарочно било така направено. :D
Опита от последния час: аз и съюзника ми поръчваме един и същи човек. Той вижда моята поръчка и още 1 за друг играч. Аз не виждам неговата. В допълнение съюзника ми пуска още 3 поръчки за различни играчи. Така налични са 4 негови поръчки и 1 чужда. От общо 5 поръчки аз отново не виждам нито една.
Но той все пак вижда вашата значи системата работи.
kaktyc
Капитан

#17 Мнение от kaktyc »

keks написа:
kaktyc написа:Ти вярваш ли им, че има такова правило?? Това е чудесно оправдание да обърнат дефекта в ефект. Вместо да признаят, че програмистите им са некадърни и не знаят защо се получава така, то разправят, че нарочно било така направено. :D
Но той все пак вижда вашата значи системата работи.
Пожелавам ти на магистралата само веднъж да ти откажат спирачките, пък после констатацията да е "Е, те от време на време само не сработват, но като цяло спирачната му система е работела. Лека му пръст"
didito123Demon
Капитан

#18 Мнение от didito123Demon »

keks написа:
didito123Demon написа:Някакво недопустимо ограничение прилагат което ни засяга пряко но ТЕ така решили да бъде.Какви са тези глупости да виждаш на случаен принцип 20% от поръчките?Кой идиот ги измисля тези правила които ни ограничават в правото на избор при положение че постоянно за всяко нещо искат перли да купуваш?
Това беше направено зада предотврати уговорки между играещи.

айде сега то хич няма уговорки :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”