Гневно писмо! Спиране на развитието

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
paco7907
Новобранец

Гневно писмо! Спиране на развитието

#1 Мнение от paco7907 »

Здравейте . Става въпрос за новия сървър .За една седмица почти непрекъснато проучване на кралствата с 32 проучвателя намерих само 2 руини от моето ниво .Незнам на някой друг случвало ли му се е . Това никога не е ставало в стария сървър . Ето какво написах в играта към администрацията и какъв отговор получих :

Здравейте.
Продължителността на живот на Руините от 1-3 ниво е от 10 до 15 дни, руините от останалите нива имат продължителността на живот от 10 до 30 дни. Руината също се разрушава след успешна атака срещу нея. И на картата почти веднага се появява нова.

paco7907 wrote:
здравейте .за 48 часа 9 кралства проучени по два пъти и всякакви други руини само не и 5-ца. това какво означава - нарочно ми спирате развитието ли :?!!!!

След като заадох въпроса ми "пуснаха" 2 руини и това беше - пак суша .Та господа отговорници за играта ако целта ви беше да ме смъкнете с 50 места в класацията - успяхте ."Благодаря ви"
didito123Demon
Капитан

Re: Гневно писмо! Спиране на развитието

#2 Мнение от didito123Demon »

:lol: и аз го имах този проблем но и да пишеш и да се оплакваш няма смисъл,ще ти обърнат внимание и ще ти окажат съдействие само ако вкарваш перли и се чудиш как става :lol: ,другото просто забрави!!!
paco7907
Новобранец

Re: Гневно писмо! Спиране на развитието

#3 Мнение от paco7907 »

И перли вкарах не помага ....// после да не се чудят защо има толкова малко играчи в сървъра . Все по малко ще са
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”