Свитъци "Палеж" и "Пожар"?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
sartor
Новобранец

Свитъци "Палеж" и "Пожар"?

#1 Мнение от sartor »

За един и същи свитък ли става въпрос или са два различни, защото колкото и да четох и да рових, никъде не можах да намеря разлика между тези две думи. И двата свитъка са с една и съща картинка, при "Пожар" действието 100% е -10 000 дърво/час, а при "Палеж"?

Питам не заради друго, но защото имам куест да използвам свитък "Палеж", съответно поради липсата на каквато и да е привидна разлика (поне за мен) при дядото ми се пада "Пожар", купувам си го и го използвам, но уви, куеста ми остана незачетен. След дискусия с т.н. "администратори" (слагам ги в кавички, защото за мен не стават и за чистене на тоалетни), получих отговор - различни са, ама какво им е различното един господ и администратора знаят.

Някой ако може да помогне и да каже каква е разликата.
Благодаря предварително!
krager
Капитан

Re: Свитъци "Палеж" и "Пожар"?

#2 Мнение от krager »

имал съм ги и двата ,но не помня точно каква беше разликата , подобни са , и въпреки това са различни , доста играчи съм чувал да се бъркат , просто има такива свитъци които си приличат...
rdy4fun
Оръженосец

#3 Мнение от rdy4fun »

палежа е за куеста той се пуска направо.

пожара НЕ Е ЗА КУеста !!! тои се пуска на героя и при победа налагаш ефекта на противника.
Burton
Магистър

#4 Мнение от Burton »

Пожара е свитък, който при победа гори дървото на врага, Палежа се пуска на вражеско владение и не зависи от битка
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”