атака само2? а когато си в клан?
- bigal
- Оръженосец
атака само2? а когато си в клан?
Значи ето какво ме интересува , аз имам право да атакувам един противник САМО два пъти за 24 часа,а ако съм в клан другите от моя клан могат ли веднага след моите САМО две атаки и те да го атакуват по САМО два пъти и колко дубала могат да се направят например в клана са 20 човека по две атаки 40 атаки за 24 часа или има някаво ограничение в смисъл един нападнат 2пъти друг не може после да го напада 24 часа ли?
-
- Магистър
Re: атака само2? а когато си в клан?
Можете да го нападате, като един играч може да прави само по 2 атаки, но ако сте 30 човека... Може.
-
- Магистър
Условията са:
-) портата на нападнатия да е отворена;
-) нападащите да са с по-малко звезди или равни на нападнатия;
-) да не е сложил някого от нападателите в храма си; тогава може да бъде нападнат след изтичане на времето в храма.
-) портата на нападнатия да е отворена;
-) нападащите да са с по-малко звезди или равни на нападнатия;
-) да не е сложил някого от нападателите в храма си; тогава може да бъде нападнат след изтичане на времето в храма.
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница.![]()
- munnyto
- Магистър
Атаките не са две към един противник, а две към конкретно владение. Т.е. всеки от клана ви може да атакува всяко от владенията на горкия човечец по два пъти в рамките на 24 часа. Освен вашия клан, могат да му се изредят и всички останали кланове. Т.е. няма лимит на атаките върху владение, огрнаичението е за извършителите, а не за потърпевшия.
نا أحب نوضري
موني
موني
- bigal
- Оръженосец

-
- Магистър
Кой беше най-полезния пост?
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница.![]()