Премиум акаунт

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
D3Hky
Магистър

Премиум акаунт

#1 Мнение от D3Hky »

Тъй като всеки знае, че играта освен за забавление и е направена да прави пари! Та до колкото разбрах, веднъж минеш ли безплатно да се играе не можело да се мине на премиум акаунт. Така всеки начинаещ, като мен, видели да му искат пари и се дърпа надалеч без да се е запознал с всички опции и възможности на играта. Аз, ако не бях тръгнал да чета всички теми във форума нямаше да разбера, че в дългосрочен план има възможност да се изкарват прилични пари. И така пиша цялата тема с идеята, че е тъпо да нямаш възможност да минеш на премиум акаунт, дори да си минал на безплатен преди това, нали все пак така играта ще има възможност да печели пари. Тъй като аз вече съм налял към 30-40 лв. за закупуването на ЧП чрез смс-и, сега имам желание да премина към премиум акаунт. Въпроса има ли начин това да стане или поне да бъде дадена тази възможност по КОЛЕДА, като бонус за празниците? Все пак това е възможност играта да печели пари от играчите, а кой бяга от тях? Надявам се да има някаква опция/решение. :))
БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВНИМАНИЕ! ПРИЯТНА ИГРА! :)))
Trayan
Маршал

Re: Премиум акаунт

#2 Мнение от Trayan »

Съжаляваме, такава възможност няма.
Правилата не се променят.
D3Hky
Магистър

Re: Премиум акаунт

#3 Мнение от D3Hky »

Еми здраве да е. :))
Публикувай отговор