искам преразглеждане на последната ми битка!

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
nikec2013
Оръженосец

искам преразглеждане на последната ми битка!

#1 Мнение от nikec2013 »

Камикадзета
в същата секунда основната войска
при мисиите първи по ред са камкадзетата на влизане като атака,
доклад първо е влезнала основната войска а след нея камикадзетата.
в резултат на това слисан герой и не малка загуба на персонажи.... ако ще се цакаме така няма да я бъде и друг път съм правил това и не е имало проблем..... защо сега?
Погледнете си логовете на битката ми и ако лъжа направо ме дисквалифицирайте то няма смисъл да я играя тая игра ако ще е така.
nikec2013
Оръженосец

Re: искам преразглеждане на последната ми битка!

#2 Мнение от nikec2013 »

естествено..... това не е като да ми взимате перлите!
Замислете се малко нехранимайковци и си оправете бакиите щото за два часа и половина я гледах руината 30 пъти с пророци а си и гледах мисиите и винаги камикадзетата влизаха първи а след тях войската, явно на вас нищо преди 2 дни ви наринах пари за 3000 лекари и сега решихте да ме прецакате по най елементарния начин.
Слагайте ми бан ако искате не ми пука въпроса е че сте мошенници!

P.S. а за това че нарекох някой който се ебава на аукциона пу*** веднага бях предупреден и порицан и какво става отговори само когато на вас ви е удобно еми.... в кофата и приключвайте курса !!!!
Извинете ме че съм бесен но съм си давал парите за тази войска!
krager
Капитан

#3 Мнение от krager »

ако пазиш докладите , приложи някакъв скрииншот и пиши направо на администрацията ,от писмата там , тук не знам наистина дали го четат това тея отгоре, или дори да го четат това е рядко ,плюс това темата ти е в раздел -въпроси към администрацията на форума , -на форума ,не на самата игра , т.е. тука модератора най мн да те резне за нещо ,колкото до самите атаки ,според мен поне ,не е възможно , играта не го позволява ,2 атаки да са в една и съща секунда ,пробвал съм преди неведнъж ,винаги има разминаване 1 секунда -ако ще до стотна по таймер да ги изчисляваш =играта прави разлика между 2 атаки минимум секунда ,ако имаш някакъв скрииншот от конкретния случай сложи го поне тука .... иначе ако действ е станало така , нз може би е някакъв бъг ,но тр да си подкрепиш думите , не пред хора като мен ,играчите , а пред ония горе ,евентуално ,за да могат да се задействат , но лично мен мн ме съмнява , така че пий една студена вода и продължавай нагоре ,армия се прави ,нерви не ....
nikec2013
Оръженосец

#4 Мнение от nikec2013 »

постоянно си вкарвам армията в една секунда с камикадзетата и винаги при мисиите камикадзета влизат преди основната армия.... десетки пъти съм го правил особенно като бях в началото на 5 звезди за да отслабя дадена петица но сега ме цакнаха и това е.... преди два дни взех 3000 лекари с перли и сега си ги връщат... нищо, въпроса е хората да знаят за какво иде реч :)
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”