Защо не мога да влезна от телефона

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
MarioRalicaBlag
Новобранец

Защо не мога да влезна от телефона

#1 Мнение от MarioRalicaBlag »

Защо не мога да влезна в играта от телефона скоро дали ще може или въобще няма да се постигне това
krager
Капитан

Re: Защо не мога да влезна от телефона

#2 Мнение от krager »

напротив ,може но зависи от доста неща- аз лично съм влизал , моя е андроид версия 4.1 ,а за играта ти трябва флаш плеър , и понеже след версия 4 и нагоре на андроид телефоните /не знам какво е положението при тези с уиндоус / , адобе флаш плеъра ,който си беше най добър ,вече го няма в апликейшън стор-а , то съм пробвал доста заместители ,естествено безплатните версии , то една от малкото които проработиха за моя е фотон браузър , с функция подобна на другите флаш плеъри , не бях мн доволен и определено не може да замести пс- бавно е ,мн реклами (лента отдолу на дисплея ,която не може да махнеш ,или поне не на безплатната версия ) ,но все пак успявах да вляза в мл , оттам насетне за нормална игра ще ти е доооста трудно .... Просто споделям личен опит ,това е , пробвал съм ноември и декември ,бях в чужбина и нямах пс ,та импровизирах колкото да не ми се изтрие профила ...сега може да е излезнало нещо по добро вече ...
KrisiAtanasova
Новобранец

#3 Мнение от KrisiAtanasova »

Има ,но трябва да си свалите ... http://www.digitaltrends.com/mobile/how ... ne/#!GGnsn
И най-вече Puffin браузър ,малко е тегаво ,но бива делай има около 2-3 секунди при пускане на атака,поне при мен като съм с по малко армия за сюзерните не знам :)
Желая ви приятна игра
milen123
Новобранец

#4 Мнение от milen123 »

Все още неможе да се влиза от телефон.моля администраторите да направят нещо по въпроса.защото иначе лятото всичко отива "на кино"
pisko29
Новобранец

#5 Мнение от pisko29 »

MarioRalicaBlag написа:Защо не мога да влезна в играта от телефона скоро дали ще може или въобще няма да се постигне това
vuobshte nema da moje da stane tova predpolagam ce nigoga niama da stane
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”