Защо не мога да влезна от телефона
-
- Новобранец
Защо не мога да влезна от телефона
Защо не мога да влезна в играта от телефона скоро дали ще може или въобще няма да се постигне това
-
- Капитан
Re: Защо не мога да влезна от телефона
напротив ,може но зависи от доста неща- аз лично съм влизал , моя е андроид версия 4.1 ,а за играта ти трябва флаш плеър , и понеже след версия 4 и нагоре на андроид телефоните /не знам какво е положението при тези с уиндоус / , адобе флаш плеъра ,който си беше най добър ,вече го няма в апликейшън стор-а , то съм пробвал доста заместители ,естествено безплатните версии , то една от малкото които проработиха за моя е фотон браузър , с функция подобна на другите флаш плеъри , не бях мн доволен и определено не може да замести пс- бавно е ,мн реклами (лента отдолу на дисплея ,която не може да махнеш ,или поне не на безплатната версия ) ,но все пак успявах да вляза в мл , оттам насетне за нормална игра ще ти е доооста трудно .... Просто споделям личен опит ,това е , пробвал съм ноември и декември ,бях в чужбина и нямах пс ,та импровизирах колкото да не ми се изтрие профила ...сега може да е излезнало нещо по добро вече ...
-
- Новобранец
Има ,но трябва да си свалите ... http://www.digitaltrends.com/mobile/how ... ne/#!GGnsn
И най-вече Puffin браузър ,малко е тегаво ,но бива делай има около 2-3 секунди при пускане на атака,поне при мен като съм с по малко армия за сюзерните не знам
Желая ви приятна игра
И най-вече Puffin браузър ,малко е тегаво ,но бива делай има около 2-3 секунди при пускане на атака,поне при мен като съм с по малко армия за сюзерните не знам

Желая ви приятна игра
-
- Новобранец
Все още неможе да се влиза от телефон.моля администраторите да направят нещо по въпроса.защото иначе лятото всичко отива "на кино"
-
- Новобранец
vuobshte nema da moje da stane tova predpolagam ce nigoga niama da staneMarioRalicaBlag написа:Защо не мога да влезна в играта от телефона скоро дали ще може или въобще няма да се постигне това