На аукциона прекалено често се появяват играчи, които наддават за по 120-150 перли.
И печелят прекалено често аукциони.
Обаче става дума за играчи с по 2-3-4*, които няма как да съберат по 12-13 милиона злато, а нямат и кланове.
Един такъв редовно участва и често печели. А е 3*. Как си плаща лота, че след ден-два отново е на аукциона?
Той и клан няма - тепърва се набира, само двама са засега и старейшината му е с 2*, т.е. нямат и кланов склад.
Ако администрацията го толерира или той е част от администрацията, това донякъде обяснява нещата...
Ще е добре да се даде смислен отговор.
Аукцион и съмнителни играчи
-
- Оръженосец
-
- Магистър
Re: Аукцион и съмнителни играчи
Смисления отговор е простичък : Всички градове на играча са в Пустиня, сградите в селищата са дюкяни на 7 ниво, Героя е търговец, в градовете няма нищо друго освен складове и жилища, много жилища. И.... колкото и неприятно да ми е, защото и аз засичам подобен играч, а може би е един и същ, това е реалноста.
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
стратегията на пустинните плъхове
отново намесиха администрацията
евала на рационалното БГ мислене...

отново намесиха администрацията

евала на рационалното БГ мислене...
-
- Оръженосец
евала на свободното ти време да коментираш всеки пост .....
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
xaxa, не бе само теб те следя, забавен си ми, ама как ме нацелваш къде ми е през оная форуми и особено Бгта а кажи?
-
- Оръженосец
За съжаления, колкото и да е пост отговорът, изобщо не е смислен!
Става дума за едни магистърчета /които дори не са бакалаври в играта!/ и марашалчета /дето не знаят що е жезъл!/, които ката ден се подвизават на аукциона /прекалено често печелят!/, а да си скъсат задниците, не могат да съберат толкова злато дори и теоретично. И никой от тях не е в клан, та да става дума за игрички от друг тип...
Така че съмненията остават! И те са за сметка на администрацията, която е крайно време да вземе мерки, ако и тя не ратува за опорочаването на играта. В което не ми се ще да вярвам.
Позабавих този си коментар, защото ми трябваше още малко време, за да видя как процедира тази пасмина на аукциона. А това е добре организирана от някого пасмина!
ПП
Ако ще получавам пак прости отговори, държа да бъдат поне малко смислени!
Успех в играта на всички, включително на администраторите!
Става дума за едни магистърчета /които дори не са бакалаври в играта!/ и марашалчета /дето не знаят що е жезъл!/, които ката ден се подвизават на аукциона /прекалено често печелят!/, а да си скъсат задниците, не могат да съберат толкова злато дори и теоретично. И никой от тях не е в клан, та да става дума за игрички от друг тип...
Така че съмненията остават! И те са за сметка на администрацията, която е крайно време да вземе мерки, ако и тя не ратува за опорочаването на играта. В което не ми се ще да вярвам.
Позабавих този си коментар, защото ми трябваше още малко време, за да видя как процедира тази пасмина на аукциона. А това е добре организирана от някого пасмина!
ПП
Ако ще получавам пак прости отговори, държа да бъдат поне малко смислени!
Успех в играта на всички, включително на администраторите!