Скоростта на проучване????????

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
AntonTasev
Новобранец

Скоростта на проучване????????

#1 Мнение от AntonTasev »

По неизвестни за мен причини, скоростта на изучаване намаля. Около 19.30 пуснах поредната наука и всичко си беше наред. Но преди около 30мин когато погледнах от 2200/ч е станала 2000/ч. Прегледах да нямам извадени хора от лабораториите, но навсякъде е пълно. Имам ускорено проучване за 7дни, което изтича на 11.03.
didito123Demon
Капитан

Re: Скоростта на проучване????????

#2 Мнение от didito123Demon »

AntonTasev написа:По неизвестни за мен причини, скоростта на изучаване намаля. Около 19.30 пуснах поредната наука и всичко си беше наред. Но преди около 30мин когато погледнах от 2200/ч е станала 2000/ч. Прегледах да нямам извадени хора от лабораториите, но навсякъде е пълно. Имам ускорено проучване за 7дни, което изтича на 11.03.
имаше награда от админите за всички по 200 наука за час до 24ч затова ти се губят тези 200 единици ;)
AntonTasev
Новобранец

Re: Скоростта на проучване????????

#3 Мнение от AntonTasev »

didito123Demon написа:
AntonTasev написа:По неизвестни за мен причини, скоростта на изучаване намаля. Около 19.30 пуснах поредната наука и всичко си беше наред. Но преди около 30мин когато погледнах от 2200/ч е станала 2000/ч. Прегледах да нямам извадени хора от лабораториите, но навсякъде е пълно. Имам ускорено проучване за 7дни, което изтича на 11.03.
имаше награда от админите за всички по 200 наука за час до 24ч затова ти се губят тези 200 единици ;)

Ясно, мерси! ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”