Артефакти

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
KrissIvanov
Магистър

Артефакти

#1 Мнение от KrissIvanov »

я ме светнете ﷯ има ли поне от 1000% >1% да откриеш във руина артефакт от 4 или 5 ниво защото много играчи имат на героите се артефакти от 5 ниво даже а не ми се вярва някой да даде 140000 перли за 5 ниво артефакт мерси предварително :) и трябва ли специален герои който намира най много свитъци и артефакти защото повечето ми казват че моят герои СТРАТЕГ>РАЗУЗНАВАЧ трудно намирал свитъци и артефакти не мисля че опира нещо до героя още повече че моят герои има проценти да намира предмет в руините :)
Burton
Магистър

Re: Артефакти

#2 Мнение от Burton »

Всичко е въпрос на късмет, според мен, аз нямам герой разузнавач, но това не ми попречеи да намеря 3 артефакта до сега. За 5-то ниво,не знам, най-високото ниво, което моя герой е намерил е 3-то, а това, че по героите има артове 5-то, повече от тях са от куести
Аватар
KrissIvanov
Магистър

Re: Артефакти

#3 Мнение от KrissIvanov »

Дано има вероятност макар и малка :)
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”