никакъв достъп до играта по никакъв начин и до форума ? защо
- bigal
- Оръженосец
никакъв достъп до играта по никакъв начин и до форума ? защо
здравейте не знам към кого да се обърна от админите дано някой ми отговори ,та ето какво става в рамките на 48 часа на 2 пъти ми се спира достъпа до играта и акаунта ми и форума .Не знам поради каква причина ,моля някой да ми отговори за какво точно ми спират достъпа до всичко и кое ми е нарущението за да мога да го избягвам в бъдеще.Четох че за определени марущения има определени ограничения но аз не мисля че попадам в техните граници ,пище също че трябва да получа съобщение за предупреждение а аз не съм получавал такова ,и не мога да си обясня защо се получава така ,пище също че дори и да съм без достъп мога да пища на администрацията да да ама не,от къде да се пище като не дава достъп до никого по никакъв начин ,пище да се пище на администрацията да ама от къде -няма достъп,вообще не може да се стигне до никой от вас по никакъв начин поне оставете пощенска кутия за връзка с вас ,надявам се да получа адекватен отговор в най скоро време благодаря ви предварително и дано не ми се случват за напред подобни събития.!!!
-
- Site Admin
Re: никакъв достъп до играта по никакъв начин и до форума ?
Здравейте.bigal написа:здравейте не знам към кого да се обърна от админите дано някой ми отговори ,та ето какво става в рамките на 48 часа на 2 пъти ми се спира достъпа до играта и акаунта ми и форума .Не знам поради каква причина ,моля някой да ми отговори за какво точно ми спират достъпа до всичко и кое ми е нарущението за да мога да го избягвам в бъдеще.Четох че за определени марущения има определени ограничения но аз не мисля че попадам в техните граници ,пище също че трябва да получа съобщение за предупреждение а аз не съм получавал такова ,и не мога да си обясня защо се получава така ,пище също че дори и да съм без достъп мога да пища на администрацията да да ама не,от къде да се пище като не дава достъп до никого по никакъв начин ,пище да се пище на администрацията да ама от къде -няма достъп,вообще не може да се стигне до никой от вас по никакъв начин поне оставете пощенска кутия за връзка с вас ,надявам се да получа адекватен отговор в най скоро време благодаря ви предварително и дано не ми се случват за напред подобни събития.!!!
Според нашите дани акаунтът Ви не беше блокиран, спокойно можете да играете.
Достъп към форума наистина беше блокиран, защото съобщенията Ви имат обиден характер, което е забранено от правилата на играта.
За това Вие бяхте наказани. Постарайте се да играете по правила.