Неочаквано предложение.Етап 1
Владетелю! Сигурно сте се замисляли, защо в нашия свят има само един търговец, който продава различни артефакти, отвари и свитъци. Работата е там, че той се старае да остане на пазара сам, като се избавя от конкурентите, щом като се появяват такива. След като е монополизирал цялата търговия, той може да установява каквито и да е цени. За него това е изгодно, а лидерите на държавите са принудени да купуват необходимите им неща на пословично високи цени.
Но от време на време на пазара се появяват неговите конкуренти. Днес е точно такъв случай: като че ли отникъде изникна новият продавач на чудесии Антоан дьо Краск. Тъй като се скрива от Търговеца на артефактите, той не остава на едно място повече от един ден. За тези 24 часа той с всички сили се старае да привлече клиенти, като понижава цените до минимум. Днес Антоан дойде към Вас с предложение да участваме в една своеобразна лотария: срещу 20 Черни Перли той ще Ви продаде три свитъка от първо ниво! Това е три пъти по-малко от цената, установена от Търговеца на артефактите! Само че той ще ги избере с помощта на жребий.
Антоан дьо Краск намекна, че клиентите, минали през пет изпитания, ще получат едно особено предложение, което ще накара да се замисли дори Търговеца на артефактите! Според мен, трябва да си купим пет негови стоки, без да се отказваме дори един път, и той ще поднесе на Ваше Величество някой изключителен подарък във вид на невероятно намаление или нещо също толкова примамливо. Разбрах по неговите думи, че той планира да се върне в кралството ни след една седмица.
Задача: натиснете бутона "Изпълни" и пожертвайте 20 ЧП. Ще получите 3 свитъци от 1 ниво.
Жокер: Тази задача е активна ограничено време, и ако няма да бъде изпълнена в установения срок, ще бъде провалена. Обичайна цена на един свитък от 1 ниво при Търговеца на артефактите е 20 ЧП, 2 000 зърно и 4 000 желязо.
Някой може ли да ми каже какво искат останалите куестове от поредицата и какво дават в замяна. Очаквам бърз отговор. БЛАГОДАРЯ
Куест Неочаквано предложение. Етап 1
-
- Новобранец
-
- Оръженосец
Re: Куест Неочаквано предложение. Етап 1
Етапите са 5 и за всеки етап дава свитъци определено ниво срещу перли
Като минеш и последният етап ти дава артефакт 1-во ниво напълно безплатно.
Аз съм го минал този куест,но сега не мога да се сетя по колко перли се искаше за всеки етап
Като минеш и последният етап ти дава артефакт 1-во ниво напълно безплатно.
Аз съм го минал този куест,но сега не мога да се сетя по колко перли се искаше за всеки етап
-
- Новобранец
интересува ме за 2ри и 3ти етап
- KatIna13
- Оръженосец
Етап 2 - 3 свитъка 2-ро ниво за 50 чп.
Етап 3 - 4 свитъка 3-то ниво 150 чп.
Етап 4 - 5 свитъка 4-то ниво 300 чп.
Етап 3 - 4 свитъка 3-то ниво 150 чп.
Етап 4 - 5 свитъка 4-то ниво 300 чп.
Iced Earth "DRACULA"
-
- Капитан
И пети етап, който е 400 перли за 4/5 свитъка пето ниво.
-
- Новобранец
Да бяхте казали колко перли трябва за изпълнение на целия куест