Без заглавие

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
Denity1
Магистър

Без заглавие

#1 Мнение от Denity1 »

Ей, пичове.... айде моля ви да си оправите системата за руините, какво е това ? Аз цял ден само 1,2,3 и 4 ниво ли ще намирам ?
То да беше само днес, ама не е... Заради това ще изгубите много играчи !
Аватар
Denity1
Магистър

Re: Без заглавие

#2 Мнение от Denity1 »

Тъпаци, моля да ми обясните какво е това нещо... как може днес да не намеря нито една руина на моето ниво ??
И защо трябваше да сложите столицата на играча ''duko'' точно на 46-2, толкова ли не е очевАдно, че там сме се сгъчкали и няма място дори да пръднеш, че и още играчи ми пускате там ? Защо не го сложихте на 11-8 примерно ?
Пак ви казвам, оправете си системата за спаунване на нови играчи и за руините, инъче Вие ще загубите от цялата тази работа, като почнат да се отказват повечето играчи.. защото много мои приятели и не само те, се оплакват точно от това с руините....
ZOD
Новобранец

#3 Мнение от ZOD »

+1 от мен за темата, която за стотен път се пуска и няма отговор от "горе"
kaktyc
Капитан

#4 Мнение от kaktyc »

ех, колко бих се радвал, ако те послушат и започнат да пускат новите играчи по-далеч от центъра, за да има кой да чисти слабите руини...
Аватар
Denity1
Магистър

#5 Мнение от Denity1 »

От де тоя късмет кактусе... админите ако искаха да направят нещо, до сега да са го направили... след толкова изписани коментари от играчите. :)
Burton
Магистър

#6 Мнение от Burton »

... + за темата, но ще помоля за малко по-прилично отношение... Знам, че на всеки му кипва, но нека да спазваме добрия тон все пак, не мисля, че псуването и обидите ще помогнат, напротив...
Аватар
Denity1
Магистър

#7 Мнение от Denity1 »

Burton написа:... + за темата, но ще помоля за малко по-прилично отношение... Знам, че на всеки му кипва, но нека да спазваме добрия тон все пак, не мисля, че псуването и обидите ще помогнат, напротив...
Ми то май нищо няма да помогне като гледам... :)
keks
Site Admin

#8 Мнение от keks »

Denity1 написа:От де тоя късмет кактусе... админите ако искаха да направят нещо, до сега да са го направили... след толкова изписани коментари от играчите. :)
Администрацията по никакъв начин не носи отговорност за качество на функциониране на играта и не е задължена да провежда никакви проучвания или обсъждания относно текущото състояние на играта.
Форумът не е официално средство на техническата поддръжка на ползвателите и не е служба на разглеждане на жалби относно функциониране на играта, сметката и т. н. Официалните жалби се приемат по пощата или с писмото от игровата поща.
Играчите обаче имат право да изказват във форума своите пожелания за подобряване на играта, да внасят предложения и идеи, които ще бъдат разгледани от официален представител на администрацията/създателите на My Lands.
experience
Оръженосец

#9 Мнение от experience »

Denity1 написа:Ей, пичове.... айде моля ви да си оправите системата за руините, какво е това ? Аз цял ден само 1,2,3 и 4 ниво ли ще намирам ?
То да беше само днес, ама не е... Заради това ще изгубите много играчи !
Много си прав! За цялата седмица, мога да кажа с ръка на сърцето, че съм намерил само три-четири руини по-големи от четвърто ниво!
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”