Поканете нови владетели

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
MitkoBG
Магистър

Поканете нови владетели

#1 Мнение от MitkoBG »

Здравейте , един мой приятел който съм поканил в играта достигна 5 ниво на централната сграда , но на мен не ми беше отчетено за куеста.

Какви са причините за това ? Нито живеем в един и същ град нито сме влизали от едно и също място.
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
keks
Site Admin

Re: Поканете нови владетели

#2 Мнение от keks »

MitkoBG написа:Здравейте , един мой приятел който съм поканил в играта достигна 5 ниво на централната сграда , но на мен не ми беше отчетено за куеста.

Какви са причините за това ? Нито живеем в един и същ град нито сме влизали от едно и също място.
Посочете, моля, името му в играта.
Аватар
MitkoBG
Магистър

#3 Мнение от MitkoBG »

keks написа:
MitkoBG написа:Здравейте , един мой приятел който съм поканил в играта достигна 5 ниво на централната сграда , но на мен не ми беше отчетено за куеста.

Посочете, моля, името му в играта.
arsenalchoo
Warrior!
keks
Site Admin

#4 Мнение от keks »

Вашият приятел може да не бъде отчетен, ако няма включени куките. Системата почне да отчита вашите поканени приятели само след както ще бъдат при тях включени куките и само тези приятели които бяха поканени само след включването на куките. Куките трябва да бъдат включени както при вас така и при приятелите ви.
Система не може да отчете играчите, които вече сте влизали в света на My Lands.
Също така пробвайте да добавяте приятели чрез дипломатическия корпус, а не от панела отляво.
Аватар
MitkoBG
Магистър

#5 Мнение от MitkoBG »

keks написа:

Вашият приятел може да не бъде отчетен, ако няма включени куките. Системата почне да отчита вашите поканени приятели само след както ще бъдат при тях включени куките и само тези приятели които бяха поканени само след включването на куките. Куките трябва да бъдат включени както при вас така и при приятелите ви.
Система не може да отчете играчите, които вече сте влизали в света на My Lands.
Също така пробвайте да добавяте приятели чрез дипломатическия корпус, а не от панела отляво.
Какви са тези куки? Може ли да проверите за конкретния случай какво е положението , благодаря
Warrior!
Аватар
Maksimus
Оръженосец

#6 Мнение от Maksimus »

Може би за ченгета става въпрос :roll: :lol: :lol: :lol:
"Военната сила не е достатъчна за защитата на една страна, докато страна, защитавана от народа си е непобедима!" Наполеон Бонапарт.
http://www.youtube.com/watch?v=IvTT29cavKo
http://www.youtube.com/watch?v=Ag9JLAhE4ns
Burton
Магистър

#7 Мнение от Burton »

Кукитата = бисквитките...
experience
Оръженосец

#8 Мнение от experience »

В крайна сметка какво стана Мите? Мина ли куеста или е бъгнат?
Аватар
MitkoBG
Магистър

#9 Мнение от MitkoBG »

experience написа:В крайна сметка какво стана Мите? Мина ли куеста или е бъгнат?
аз го минах ама не ми отчита всичките поканени приятели ..
Warrior!
Burton
Магистър

#10 Мнение от Burton »

Ако някой от всичките е бил дори и само регистриран в играта някога, няма да ти зачете куеста, а това се разбира още от момента на регистрирането му по твоя линк. Ако ти е изписало, че еди кой си не може да бъде Ваш ученик, заради бля, бля, забравих го вече, значи той не се брои за куеста.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”