Поканете нови владетели
- MitkoBG
- Магистър
Поканете нови владетели
Здравейте , един мой приятел който съм поканил в играта достигна 5 ниво на централната сграда , но на мен не ми беше отчетено за куеста.
Какви са причините за това ? Нито живеем в един и същ град нито сме влизали от едно и също място.
Какви са причините за това ? Нито живеем в един и същ град нито сме влизали от едно и също място.
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
-
- Site Admin
Re: Поканете нови владетели
Посочете, моля, името му в играта.MitkoBG написа:Здравейте , един мой приятел който съм поканил в играта достигна 5 ниво на централната сграда , но на мен не ми беше отчетено за куеста.
- MitkoBG
- Магистър
arsenalchookeks написа:Посочете, моля, името му в играта.MitkoBG написа:Здравейте , един мой приятел който съм поканил в играта достигна 5 ниво на централната сграда , но на мен не ми беше отчетено за куеста.
Warrior!
-
- Site Admin
Вашият приятел може да не бъде отчетен, ако няма включени куките. Системата почне да отчита вашите поканени приятели само след както ще бъдат при тях включени куките и само тези приятели които бяха поканени само след включването на куките. Куките трябва да бъдат включени както при вас така и при приятелите ви.MitkoBG написа:Здравейте , един мой приятел който съм поканил в играта достигна 5 ниво на централната сграда , но на мен не ми беше отчетено за куеста.
Система не може да отчете играчите, които вече сте влизали в света на My Lands.
Също така пробвайте да добавяте приятели чрез дипломатическия корпус, а не от панела отляво.
- MitkoBG
- Магистър
Какви са тези куки? Може ли да проверите за конкретния случай какво е положението , благодаряkeks написа:Вашият приятел може да не бъде отчетен, ако няма включени куките. Системата почне да отчита вашите поканени приятели само след както ще бъдат при тях включени куките и само тези приятели които бяха поканени само след включването на куките. Куките трябва да бъдат включени както при вас така и при приятелите ви.MitkoBG написа:Здравейте , един мой приятел който съм поканил в играта достигна 5 ниво на централната сграда , но на мен не ми беше отчетено за куеста.
Система не може да отчете играчите, които вече сте влизали в света на My Lands.
Също така пробвайте да добавяте приятели чрез дипломатическия корпус, а не от панела отляво.
Warrior!
- Maksimus
- Оръженосец
Може би за ченгета става въпрос

"Военната сила не е достатъчна за защитата на една страна, докато страна, защитавана от народа си е непобедима!" Наполеон Бонапарт.
http://www.youtube.com/watch?v=IvTT29cavKo
http://www.youtube.com/watch?v=Ag9JLAhE4ns
http://www.youtube.com/watch?v=IvTT29cavKo
http://www.youtube.com/watch?v=Ag9JLAhE4ns
-
- Магистър
Кукитата = бисквитките...
-
- Оръженосец
В крайна сметка какво стана Мите? Мина ли куеста или е бъгнат?
- MitkoBG
- Магистър
аз го минах ама не ми отчита всичките поканени приятели ..experience написа:В крайна сметка какво стана Мите? Мина ли куеста или е бъгнат?
Warrior!
-
- Магистър
Ако някой от всичките е бил дори и само регистриран в играта някога, няма да ти зачете куеста, а това се разбира още от момента на регистрирането му по твоя линк. Ако ти е изписало, че еди кой си не може да бъде Ваш ученик, заради бля, бля, забравих го вече, значи той не се брои за куеста.