Защо играч с едно звание не открива руини със същото звание?

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
Begins
Новобранец

Защо играч с едно звание не открива руини със същото звание?

#1 Мнение от Begins »

Здравейте. Искам да попитам как точно става откриването на руини от даден играч ? Кода , по който даден играч открива руини във всички сървари еднакъв ли е, или във всеки сървър е различно?

Въпроса ми е породен от това, че когато съм една звезда, 70%-80% от руините които откривам, са 2-ки.
Когато съм 2 звезди, 70-80% от руините които откривам са 3-ки.
Когато съм 3 звезди, 70-80% от руините които откривам са 4-ки.
Когато съм 4 звезди, 70-80% от руините които откривам са 5-ци.

Каква е тази комедия,този фарс? Защо така сте го направили, а не хората да си намират тяхното си звание руини ?Как ще се развиваме?

Четох в чуждестранните форуми, че и други хора се оплакват от този проблем. Еми извинявайте, ама без да ми дават руини и аз щом сам не мога да си намеря, защо въобще да се хабя? То направо в безизходица го поставяте човек.

На човек който отделя доста време за играта , са му нужни поне 6-8 руини дневно. Не 1-2.
Burton
Магистър

Re: Защо играч с едно звание не открива руини със същото зва

#2 Мнение от Burton »

Не си единствения с този "проблем", но не можеш и да се оплачеш, че не намираш големи руини, нали ? Ако беше така, мислиш ли, че силните играчи щяха да са на това ниво ? Мислиш ли, че хората от сървъра ги пускат избирателно руините ? И аз имах тема, в която се жалвах, че проучвателите ми два дни не бяха намерили нищо, ама буквално нищо, но случват се и такива неща, може би ти в момента си попаднал точно в такъв период :)
Аватар
Begins
Новобранец

#3 Мнение от Begins »

Burton написа:Не си единствения с този "проблем", но не можеш и да се оплачеш, че не намираш големи руини, нали ? Ако беше така, мислиш ли, че силните играчи щяха да са на това ниво ? Мислиш ли, че хората от сървъра ги пускат избирателно руините ? И аз имах тема, в която се жалвах, че проучвателите ми два дни не бяха намерили нищо, ама буквално нищо, но случват се и такива неща, може би ти в момента си попаднал точно в такъв период :)
Майтап , майтап, ама не е много майтап. За да може един човек да върви нагоре, са нужни 6-8 руини абсолютно всеки ден.А ти дето спомена големи играчи, еми те и с 50 руини на ден, пак не можеш ги стигна тях. Те си лапат парички и недават на никой друг да играе :D
Аватар
DrUn
Новобранец

#4 Мнение от DrUn »

Нали за това са клановете? Руините, които не можеш да биеш се пускат на масово и малки и големи са доволни. Отделно играчите на 5* са повече от доволни, ако някой им чисти малките руини и ако някой си направи труда да поиска - получава!
Честно казано, не мисля, че е проблем намирането на големи руини, а това, че няма малки играчи да чистят малките руини и често се "задръстват" кралствата с такива.
Of all the things I've lost
I miss my mind the most
Аватар
Begins
Новобранец

#5 Мнение от Begins »

DrUn написа:Нали за това са клановете? Руините, които не можеш да биеш се пускат на масово и малки и големи са доволни. Отделно играчите на 5* са повече от доволни, ако някой им чисти малките руини и ако някой си направи труда да поиска - получава!
Честно казано, не мисля, че е проблем намирането на големи руини, а това, че няма малки играчи да чистят малките руини и често се "задръстват" кралствата с такива.
Не, проблема за който говоря е съвсем реален и аз много точно го описах. Я си представи, че ти си 5 звезди с армия в топ 20 играеш за пари, част си от клан да речем от 15 човека, всичките с армий в топ 20 и всичките играещи за пари, съкровищниците ви са пълни само с артефакти. Имаш благодарение на тези артефакти много повече градове, отколкото науката позволява.Градовете ти са на огромни разстояния един от друг, че да обхващаш колкото може по голям район от картата. Ще ми даваш ли да чистя руини и по този начин да се развивам ? Ще ме приемеш ли в твоя клан? Не, ти и съкланниците ти ще ми съборите всички сгради навсякъде и ще ми правите нон стоп заклинания, за да не ви преча на далаверите. Няма да оставите никой да играе на 5 звезди, щото може я седмица да разбие, я солено езеро да лапне, я на някой от вас армията да убие. Затова, един играч като не намира 6-8 руини дневно собствено ниво, смея да твърдя, че играта става невъзможна.
HenryLeeLucas
Капитан

#6 Мнение от HenryLeeLucas »

Всъщност, докато си под пет звезди, проблем с намирането на руини няма. Да, проучвателите редовно откриват нещо неподходящо за теб - даваш го на друг, а за руини твое ниво търсиш информация от другите играчи. Може и от човека номер 1 в класацията, ако е около теб. Сюзерените с удоволствие дават руини и те оставят да се развиваш.
Друг е въпросът, че като станеш пет звезди, надали ще бъдат толкова благосклонни към твоята персона и, разбира се, може да го отнесеш. Какво правиш като си пет звезди, а нямаш руини? Свързваш се с някой маршал, даваш му четворки, а той ти връща петици. Съюзяваш се с някой поне малко по-слаб от теб, за да се нуждае от твоята армия, за да обикаля руини. /редно е по-слабия да дава руини на по-силния, за да ходят на тях/ Или пък, ако намираш по-силни руини спрямо твоите възможности, опитваш се да се свържеш с някой с по-мощна армия и гледаш да ги атакувате заедно. Като цяло, всичките системи са свързани с контакти, които са необходими в тази игра, така че е хубаво, ако се завържат отрано.
Аватар
Begins
Новобранец

#7 Мнение от Begins »

HenryLeeLucas написа:Всъщност, докато си под пет звезди, проблем с намирането на руини няма. Да, проучвателите редовно откриват нещо неподходящо за теб - даваш го на друг, а за руини твое ниво търсиш информация от другите играчи. Може и от човека номер 1 в класацията, ако е около теб. Сюзерените с удоволствие дават руини и те оставят да се развиваш.
Друг е въпросът, че като станеш пет звезди, надали ще бъдат толкова благосклонни към твоята персона и, разбира се, може да го отнесеш. Какво правиш като си пет звезди, а нямаш руини? Свързваш се с някой маршал, даваш му четворки, а той ти връща петици. Съюзяваш се с някой поне малко по-слаб от теб, за да се нуждае от твоята армия, за да обикаля руини. /редно е по-слабия да дава руини на по-силния, за да ходят на тях/ Или пък, ако намираш по-силни руини спрямо твоите възможности, опитваш се да се свържеш с някой с по-мощна армия и гледаш да ги атакувате заедно. Като цяло, всичките системи са свързани с контакти, които са необходими в тази игра, така че е хубаво, ако се завържат отрано.
Не Ви познавам господине, Вие от администрацията ли сте? Защо пускате мнения, когато поставените въпроси не са отправени към Вас? На зададен конкретен въпрос към администрацията , а не към играч, Вие уважаеми налагате Вашето собствено становище по въпроса, намирате дори решения, като никой не Ви е молил за това. Лично мен това ме обижда и не смятам да продължавам да пиша по темата. Отговор така и не получих, здраве да е.
Аватар
DrUn
Новобранец

#8 Мнение от DrUn »

Begins написа: Не, проблема за който говоря е съвсем реален и аз много точно го описах. Я си представи, че ти си 5 звезди с армия в топ 20 играеш за пари, част си от клан да речем от 15 човека, всичките с армий в топ 20 и всичките играещи за пари, съкровищниците ви са пълни само с артефакти. Имаш благодарение на тези артефакти много повече градове, отколкото науката позволява.Градовете ти са на огромни разстояния един от друг, че да обхващаш колкото може по голям район от картата. Ще ми даваш ли да чистя руини и по този начин да се развивам ? Ще ме приемеш ли в твоя клан? Не, ти и съкланниците ти ще ми съборите всички сгради навсякъде и ще ми правите нон стоп заклинания, за да не ви преча на далаверите. Няма да оставите никой да играе на 5 звезди, щото може я седмица да разбие, я солено езеро да лапне, я на някой от вас армията да убие. Затова, един играч като не намира 6-8 руини дневно собствено ниво, смея да твърдя, че играта става невъзможна.
За тези играчи не мисля, че е проблем да те "експлоатират" докато си малко звезди и веднъж като станеш на 5* чак тогава да те смачкат. Така хем имат почистени кралства, хем чакаща ги фракция. :lol:
Of all the things I've lost
I miss my mind the most
keks
Site Admin

#9 Мнение от keks »

Begins написа:Здравейте. Искам да попитам как точно става откриването на руини от даден играч ? Кода , по който даден играч открива руини във всички сървари еднакъв ли е, или във всеки сървър е различно?

Въпроса ми е породен от това, че когато съм една звезда, 70%-80% от руините които откривам, са 2-ки.
Когато съм 2 звезди, 70-80% от руините които откривам са 3-ки.
Когато съм 3 звезди, 70-80% от руините които откривам са 4-ки.
Когато съм 4 звезди, 70-80% от руините които откривам са 5-ци.

Каква е тази комедия,този фарс? Защо така сте го направили, а не хората да си намират тяхното си звание руини ?Как ще се развиваме?

Четох в чуждестранните форуми, че и други хора се оплакват от този проблем. Еми извинявайте, ама без да ми дават руини и аз щом сам не мога да си намеря, защо въобще да се хабя? То направо в безизходица го поставяте човек.

На човек който отделя доста време за играта , са му нужни поне 6-8 руини дневно. Не 1-2.
Направих запитването до програмистите, отговориха ми, че нямаше промени в механизма на разпределението на руините.
Аватар
Begins
Новобранец

#10 Мнение от Begins »

При мен по едно време се получи така. Със 100 зора стигнах до 4 звезди. При първо проучване на най близките 20 кралства намерих 27 руини ниво 5. След от 3 до 6 дена имаше и второ проучване. Руините ниво 5 станаха 40. 10 от тези руини бяха с по 24-25 перли и нямаше кой да ги изчисти. Като прибавим останалите малки руини и някоя друга 4-ка, седяща си там от 3 седмици и невъзможна за биене, най близките ми 20 кралстава пълни с 6-7 руини. Аз какво да направя, да пусна ваканция и да вляза пак след 1 месец ли. Ами и тогава като се напълни с по горно ниво руини, какво правим ? Помолих се на 2 Гранда да ги изчистят тея руини. За точно 2 часа щаха да ги махнат, ама не го направиха. И руини не ми дават и на пазара спряха ресурси да продават. Тея хора руснаци, поляци или украинци, цял клан от 10 човека , всичките с изучени на макс науки , с огромни армий и какви ли не кой от кой по хубави артефакти, бяха единствените ми съседи активни играчи с армий, на хиляди кралства разстояние. Всичко останало мишоци, с много слаба активност.
Значи аз намирам само руини 1 звание по голямо от моето, никой не ги бие. Съседите ми не искат да ме вземат в клана си, не ми дават руини, спират продажбата на иначе много евтино продаваното дърво и камък, може ли човек да играе по този начин?Да си преместя всичките градове на другия край на картата ли? Да се присъединя към някой клан там и те да ми дават руини и ресурси докато не се развия ли? Тези и други решения нямат абсолютно нищо общо с това, че аз намирам изключително и само руини, с 1 ниво над моето.След като обаче програмистите не намират проблем, ок, така да бъде. Играя изключително и само за удоволствие, ще си играя в българския сървар, въпреки, че е толкова пренаселено и няма място дори къде градове да си направиш.Видях обаче, че по другите сървъри има хора играещи за пари, които имат толкова сложна колективна стратегия, че дори не можеш да я проумееш. При положение, че играта е приказка без край, по добре на такива да не им се пречкаш.

Наздраве на програмистите и на всички дами в българския сървър.Нека бъде весело :)

П.С. Умишлено не споменах в кой сървър съм играл , защото повечето сървъри имат много слаба посещаемост и особено по краищата на картите, няма никой. Ето на такова място играх и оттам черпя впечатленията си.Това естествено са една много малка част от нещата, но напълно достатъчно по конкретния въпрос за руините, който пообсъдихме. Играта може да е една, но сърварите са многобройни. Играещите само в бългърския сървър играчи, нямат нужния опит. Има въпроси, на които единствено програмистите могат да дадът точен отговор или играчи, вложили 300 лева в играта, за най кратко време направили ги 3000 и продължават да си играят с всички възможни екстри и с най голямо удоволствие. Аз лично единствено исках да видя докъде мога да стигна , обаче не е работа за сам човек.
keks
Site Admin

#11 Мнение от keks »

DrUn написа:Нали за това са клановете? Руините, които не можеш да биеш се пускат на масово и малки и големи са доволни. Отделно играчите на 5* са повече от доволни, ако някой им чисти малките руини и ако някой си направи труда да поиска - получава!

Намали се продължителността на живот на Руините. Новите руини от 1-3 ниво от сега нататък имат продължителност на живот от 10 до 15 дни, вместо 1-30 дни.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”