Ботуши за степ.

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
Denity1
Магистър

Ботуши за степ.

#1 Мнение от Denity1 »

Здавейте, въпросът ми е как точно се сменят предметите в съкровищтницата ? Чакам ботуши от поне месец, преди като бях със столица на родна земя ми излязоха 2 пъти за 2 седмици, но нямах перли и не ги купих, а като преместих столицата не са ми излизали доооооста отдавна. Сега съм със столица на степ и са ми излезли всякакви видове ботуши за други земи, но НЕ и степ.
Та да не би това да е бъг или нещо друго ? :)
SergeyDimitrov
Новобранец

Re: Ботуши за степ.

#2 Мнение от SergeyDimitrov »

Denity1 написа:Здавейте, въпросът ми е как точно се сменят предметите в съкровищтницата ? Чакам ботуши от поне месец, преди като бях със столица на родна земя ми излязоха 2 пъти за 2 седмици, но нямах перли и не ги купих, а като преместих столицата не са ми излизали доооооста отдавна. Сега съм със столица на степ и са ми излезли всякакви видове ботуши за други земи, но НЕ и степ.
Според мен е на случаен принцип :: Всичко опира до късмет :D
http://www.neobux.com/?r=Monerade

Бърз и лесен начин за изкарване на пари !
keks
Site Admin

#3 Мнение от keks »

Denity1 написа:Здавейте, въпросът ми е как точно се сменят предметите в съкровищтницата ? Чакам ботуши от поне месец, преди като бях със столица на родна земя ми излязоха 2 пъти за 2 седмици, но нямах перли и не ги купих, а като преместих столицата не са ми излизали доооооста отдавна. Сега съм със столица на степ и са ми излезли всякакви видове ботуши за други земи, но НЕ и степ.

Артефактите и свитъците в съкровищницата се разпределят на случаен принцип.
Аватар
Denity1
Магистър

#4 Мнение от Denity1 »

Хмм, защо ли си мисля, че не е на случаен принцип. Все още не са ми се появили в съкровищтницата.... :?
Баш пък такъв късмет да имам..
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”