Артефакти в руйните

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
liolioDemon
Магистър

Артефакти в руйните

#1 Мнение от liolioDemon »

Привет имам едно интересно питане , от всички куестове който излизат в играта единствено не разбирам куестовете за артове в играта ! Свитъци да , много перли пак да . Но артефакти .... никога ! Имам доста приятели който играят играта почти от самото и начало и до сега никой от тях не е намирал артефакт в някоя руйна и тъй като има нови правила играта свързани с геройте етого и моето питане !
В руйна от ниво 2 , 3 , 4 могат ли да се намерят артефакти и ако да , нека играч получил такъв арт да пише а ако е админ да не отговаря с заучената фраза а да проеви малко въображение в думите си :)
pariss
Оръженосец

Re: Артефакти в руйните

#2 Мнение от pariss »

До сега съм намерил 8 артефакта в руини,но само във 5-6-то ниво,иначе при куестове за чистене на малки руини съм намирал свитъци и във 4-ки.
liolioDemon
Магистър

#3 Мнение от liolioDemon »

pariss написа:До сега съм намерил 8 артефакта в руини,но само във 5-6-то ниво,иначе при куестове за чистене на малки руини съм намирал свитъци и във 4-ки.

Поздрави за артефактите , радвам се че си се облагодетелствал\ла . Дай малко повечко инфо за тях , пиши на ЛС в играта ако можеш
Аватар
bigal
Оръженосец

#4 Мнение от bigal »

да вчера намерих ботущи в руина от 3 ниво :P
Аватар
MitkoBG
Магистър

#5 Мнение от MitkoBG »

е това е несериозно вече ... ние се бием за руини като луди . Едвам едвам бием , а малките ще стават сюзерени с пълен комплект артефакти сега ... браво на екипа на играта
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
Previous
Магистър

#6 Мнение от Previous »

има някаква промяна в шансовете, защото наистина падат повече артове последно време.
а това, че хора намират артове в 3то ниво руини.. е несериозно..
Аватар
bigal
Оръженосец

#7 Мнение от bigal »

има нови правила :D
Аватар
Denity1
Магистър

#8 Мнение от Denity1 »

Че то аз ако имах герой от 2*, той до сега да е облечен като топ модел. Аз не мога да намеря артефакт в руина 5 и 6, те ми намирт в 3 ниво ??? Каква е тази несериозна работа бе админчета ?
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”