грешка 403 - forbidden

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
DrUn
Новобранец

грешка 403 - forbidden

#1 Мнение от DrUn »

Здравейте,
извинявам се за безпокойството, но мой приятел не може да влезе в българския сървър: дава му грешка 403 :roll:
чисти кеш, рефрешва, пробва с други браузъри, в другите сървъри го допуска, в българския - не.
По разбираеми причини няма да казвам ника.
Надявам се на бърз отговор с идеи за решаване на проблема.
Предварително благодаря!
Of all the things I've lost
I miss my mind the most
Аватар
nodray
Магистър

Re: грешка 403 - forbidden

#2 Мнение от nodray »

http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Diagnostic

Да направи това да видим.
أنا أحب موني

نوضري
krager
Капитан

#3 Мнение от krager »

Този проблем и до сега съществува ,единствените виновни са от Мтел -ходих при тях ,пуснах жалба -преди месец още, нз некадърни ли са или нарочно се прават на ударени-нямам досега от тях отговор... Както и да е почнах малко отзад напред -преди време си влизах с флашка на мтел от лап топ без проблеми ,най-нео4аквано преди около 2 месеца може би започна един ден да ми дава грешка 403 -форбиден ,какво ли не опитах ( и то единствено и само БГ сървъра! ) , другата тема която е тук някаде из форума по въпроса от администрацията ясно са го казали и се убедих че просто тр да сменя доставчика :( ,ако все пак някои знае как мога да заобиколя по някакъв начин тази грешка или още по добре да я премахна ,моля нека пише тук или на лс ,сега влизам без проблем от др място с безжи4ен от др мрежа по изключение ,но като цяло не мога от вкъщи и съм бесен от некадърността на някои хора ,на които им се плаща да помагат да обикновените хора ,а не да гледат като изтървани .... :idea:
kaloqn85
Новобранец

#4 Мнение от kaloqn85 »

здравей,
предполагам колегата е с нет на м-тел нали
kaloqn85
Новобранец

#5 Мнение от kaloqn85 »

аз съм говорил много пути с м-тел и правиха проверки няколко пъти и ми казаха че проблема е от играта, и са се опитвали да се свържат с тях но не са успели и също така ми казаха да пиша в играта- админите да се свържат с тях за да могат да оправят проблема
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”