Артефакти в руините
- Denity1
- Магистър
Артефакти в руините
Може ли някой да ми каже как точно се открива артефакт в руина и задължително ли е героя да е в нея ? 

- nodray
- Магистър
Re: Артефакти в руините
От всяка петица, 6* и 7* се намира агресивна или не и се намира задължително от ТВОЯ герой, ако той има място в торбата, в противен случай не може да го вземе.Само да кажа, че шанса да се намери е много нисък.
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
- Denity1
- Магистър
А ако например героя е на път и аз нападна руината може ли да намеря артефакт ?
И ако героя е там от неговата кукла ли се взима артефакт или е случаен ?
И ако героя е там от неговата кукла ли се взима артефакт или е случаен ?

- nodray
- Магистър
Остави го намира героя в руината артефакти не се крадат, няма значение дали е агресивна или не. Имаш шанс от порядъка на 1:600 да намериш арт в руина 5*,6* или 7*, като тя шанс е по-голям при руините от ниво 6 и 7.
В агресивната руина, когато героя на чудовищата е в нея шанса да намериш арт, или маг. предмет е 1000 % по-голям (умение на вражеския герой). Отделно има клас герой - Разузнавач, който има умение на 5-то ниво да вдига шанса ти да намериш маг. предмет с 250%.
Моя опит показва че от 100 милиона рейтинг по разбиване на руини, от които 70 милиона са от петици и шестици съм намерил 1 единствен артефакт и той беше ниво 3 в руина 6*
В агресивната руина, когато героя на чудовищата е в нея шанса да намериш арт, или маг. предмет е 1000 % по-голям (умение на вражеския герой). Отделно има клас герой - Разузнавач, който има умение на 5-то ниво да вдига шанса ти да намериш маг. предмет с 250%.
Моя опит показва че от 100 милиона рейтинг по разбиване на руини, от които 70 милиона са от петици и шестици съм намерил 1 единствен артефакт и той беше ниво 3 в руина 6*
أنا أحب موني
نوضري
نوضري