Чудовищен рейтинг - куест

Обсъждане на куестове между играчите.
Тук вие можете да попитате други играчи кога започва някой от куестовете, да предложите собствено разбиране, да се посъветвате с тях как да го изпълните по-добре и т.н.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
yunak
Новобранец

Чудовищен рейтинг - куест

#1 Мнение от yunak »

Появи се на един мой ученик съвсем скоро след като стана 5 звезди, м-у станете наставник и война на чудовищата 2ра част.
Аз съм имал всичките ама този не съм. Както забелязвате наградата за него разбирате и интереса породен у мен, защо аз го нямам :)

"Императоре, нашия свят е поразен от един ужасен недъг — от чудовищата, които се появяват отникъде. Те тормозят градове и целите кралства. Единственото, което могат да направят владетелите — да изтребват, изтребват и пак да изтребват неизброимите чудовища. Живата легенда на нашия свят — Търговецът на Артефактите - предложи награда за всеки, който «очиства нашия прекрасен свят от тази ужасна напаст». За унищожен легион на чудовищата Търговецът на Артефактите обеща да подари артефакт от 4 ниво от колекцията си. Такава награда оправдава всяка крачка от този дълъг път!

Задача: унищожете 1 легион на чудовищата.

Жокер: Вдигнете рейтинга «Унищожаване на руини» със 100.000.000 точки

Награда: Случаен артефакт от 4то ниво
Аватар
munnyto
Магистър

Re: Чудовищен рейтинг - куест

#2 Мнение от munnyto »

Мда, поредният куест (ето и друг такъв http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.ph ... 5492#p5492), който се появява само при по-нови ирачи. Въпреки уверенията на администрацията...
نا أحب نوضري

موني
yunak
Новобранец

#3 Мнение от yunak »

Е не може да е вярно, трябва новите куестове да са практически достъпни за всички играчи по един или друг начин....
лошото е, че наистина никой от по-старите играчи, които питах не са го отваряли този куест.
Аватар
by2103
Магистър

#4 Мнение от by2103 »

Е, сигурно грешката пак е при нас =)
Аватар
BigMaster
Капитан

#5 Мнение от BigMaster »

Аз го получих този куест малко след като станах сюзерен , но не си спомням дали беше след като ударих първата руина ниво5, или след като изпълних първата част на куеста "Първата война с чудовищата".
Аватар
Denity1
Магистър

#6 Мнение от Denity1 »

Аз играя от декември някъде.. колко да съм стар играч, а имам куеста :)
iivs
Новобранец

#7 Мнение от iivs »

Дамм,единственото условие да получите куеста е като преминавате от ниво Маршал на ниво Сюзерън,единственият вариант за по старите играчи да получат куеста е като слязат на 4 звезди и след това пак преминат на 5,което не би било изгодно за играчи с мощни армии но пък за такива като мен не бе трудно да взема решението.
Аватар
Denity1
Магистър

#8 Мнение от Denity1 »

Аха.. еми аз значи съм стар играч, а имам куеста защото се връщах на 4 звезди.
amistat
Новобранец

#9 Мнение от amistat »

Аз го изпълних,но не ми се вдигна рейтинга за "унищожаване на руини" и не знам защо
pompei86
Новобранец

#10 Мнение от pompei86 »

Изпълних го обаче получих супер "глупав" артефакт-шанс на гибел на проучватели -100% обаче пак си умират когато героя е на мисия,някои дали е получил нещо добро изобщо.
zubcho
Оръженосец

#11 Мнение от zubcho »

И аз го имам този куест още го минавам че все пак 100.000,000 не е малко :Д
Аватар
Denity1
Магистър

#12 Мнение от Denity1 »

pompei86 написа:Изпълних го обаче получих супер "глупав" артефакт-шанс на гибел на проучватели -100% обаче пак си умират когато героя е на мисия,някои дали е получил нещо добро изобщо.

Ами умират ти, защото героя е на път и артефакта не работи. Ако работи ще ти пише ''Работи дори ако героят е на път'', но това няма как да стане, защото така никога няма да ти умира проучвател, а така няма да е интересно. :) :)
Mercurial
Оръженосец

#13 Мнение от Mercurial »

Denity1 написа:Аз играя от декември някъде.. колко да съм стар играч, а имам куеста :)
И аз играя от декември но го нямам :D
Аватар
Denity1
Магистър

#14 Мнение от Denity1 »

Mercurial написа:
Denity1 написа:Аз играя от декември някъде.. колко да съм стар играч, а имам куеста :)
И аз играя от декември но го нямам :D

А, тогава не знам каква е причината :D
iivs
Новобранец

#15 Мнение от iivs »

Въпроса при този куест е не от кога играете а кога сте станали Сюзерън,аз играя от март някъде май станах сюзерън и не ми го беше дала след като се свалих на 4звезди при преминаването ми отново на пет преди 10 тина дни ми го даде и в момента е около 20 процента изпълнен.Така че искате ли да го имате трябва да минете на 4 звезди.
Аватар
Denity1
Магистър

#16 Мнение от Denity1 »

iivs написа:Въпроса при този куест е не от кога играете а кога сте станали Сюзерън,аз играя от март някъде май станах сюзерън и не ми го беше дала след като се свалих на 4звезди при преминаването ми отново на пет преди 10 тина дни ми го даде и в момента е около 20 процента изпълнен.Така че искате ли да го имате трябва да минете на 4 звезди.

Ами аз минавах на 4* и го имам. Явно това е причината. :) :)
Публикувай отговор

Обратно към “Куестове”